Tatvan'da çatıdan düşen kar kütlesi araçlara zarar verdi

Kategori: Tatvan - Tarih: 30 Ocak 2019 19:15
Tatvan'da çatıdan düşen kar kütlesi araçlara zarar verdi

Tatvan ilçesinde çatıdan iki aracın üzerine düşen kar kütlesi, bir aracı kullanılmaz hale getirirken, araçta kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Üzerlerine kar kütlesi düşen araçlarda kimsenin olmaması faciayı önledi Bitlis’in Tatvan ilçesinde park edilen 2 aracın üzerine çatıdan kar kütlesi düştü.
Olayda kimse yaralanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Caddesi fuar alanı mevkiinde bir kişi, 44 LP 757 plakalı aracını park ettikten sonra ailesiyle birlikte alışveriş yapmak için bir markete girdi. Şahıs, ailesiyle birlikte alışveriş yaptığı esnada aracının üzerine kar kütlesi düştü. Olayda şahsın aracı kullanılamaz hale gelirken başka bir araçta ise hafif çapta maddi hasar oluştu. Alışverişlerini bitirdikten sonra araçlarının yanına dönen aile, karşılaştıkları manzara karşısında şoka uğradı ancak o esnada araçta olmadıkları için rahat bir nefes aldılar. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alınarak yol trafiğe kapatıldı. Hurdaya dönen aracın kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Üzerine kar kütlesi düşen bir kişi hayatını kaybetmişti Hatırlanacağı üzere 15 Ocak'ta Tatvan ilçesinde, kaldırımda yürüyen Abdurahim Güler adlı vatandaşın üzerine 6’ncı kattan kar kütlesi düşüş, Güler olay yerinde hayatını kaybetmişti.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-catidan-dusen-kar-kutlesi-araclara-zarar-verdi-12278.html