Tatvan'da cami buluşmaları koronavirüs tedbirleri eşliğinde sürüyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 23 Mart 2021 21:53
Tatvan'da cami buluşmaları koronavirüs tedbirleri eşliğinde sürüyor

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Tatvan İlçe Müftülüğü gençlere yönelik faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Tatvan İlçe Müftülüğü tarafından, ilçedeki Cami ve Kur’an Kursları’nda gençler ile çocuklara yönelik etkinlik programları, okuma programları, sosyal aktiviteler ve sohbet programları düzenleniyor.

Din görevlilerinin "Gençliğe Değer Projesi” kapsamında gençlere rehberlik etmeye devam ettiği, din gönüllüsü hocaların yürütülen faaliyetlere ve gençlik buluşmalarına katılarak öğrencilerle bir araya geldiği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde gençlere yönelik sürdürülen proje kapsamında, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında Tatvan İlçe Müftülüğü tarafından şu bilgilendirmede bulunuldu;

“Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kurslarımızda ‘Gençliğe Değer Projesi’ kapsamında din gönüllüsü hocalarımız gençlere ve çocuklara rehberlik etmeye devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde sürdürülen gençlere yönelik proje kapsamında, ilçe müftülüğümüz bünyesindeki gençlik koordinatörü arkadaşlarımız, camilerimizde yürütülen buluşmalara katılarak, din ve güzel ahlak konularında öğrencilere yönelik sohbetler düzenliyor. Gençler ve çocuklar ile biraraya gelen din gönüllüsü hocalarımız öğrencilerle tanışarak edinmeleri gereken ahlaki değerler ile ilgili hatırlatma ve tavsiyede bulunuyor. Yapılan sohbetlerde, yaşantımızın her noktasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in eşsiz ahlakını örnek almamız gerektiği ifade edilerek, gençlere vatana ve millete hayırlı birer evlat olmada izlemeleri gereken yolların neler olduğunu hatırlattırılıyor.”

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-cami-bulusmalari-koronavirus-tedbirleri-esliginde-suruyor-24334.html