Tatvan’da araç dezenfekte istasyonu kuruldu

Kategori: Tatvan - Tarih: 25 Mart 2020 23:32
Tatvan’da araç dezenfekte istasyonu kuruldu

Tatvan Belediyesi, ilçe genelinde her alanda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bir çok yeniliğe imza atan Tatvan Belediyesi, Tatvan Yaşam AVM önüne araç dezenfekte istasyonu kurdu.

Tatvan Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarını her geçen gün arttırarak devam ediyor. Korona Virüsü’nün (COVİD-19) Türkiye’de ilk görüldüğü günden rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak koronavirüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Tatvan Belediyesi, başlattığı yeni uygulama çerçevesinde kurduğu istasyonda vatandaşların araçlarını ücretsiz dezenfekte etmeye başladı.

Tatvan Yaşam AVM önünde kurulan istasyona gelen vatandaşlar, araçlarını Tatvan Belediyesi’nin uzman personellerine teslim ederek dezenfekte işlemlerini izliyor. Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan dezenfekte personelleri tüm detayları gözden geçirerek çalışmasını sürdürüyor. Tatvan Yaşam AVM önünde gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları haftanın 7 günü saat 11:00 ile 14:00 arasında gerçekleştirilecek.


Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ‘Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Ekiplerimiz ile birlikte Korona Virüsünün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu güne kadar dezenfekte ve hijyen çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Bu çalışmalara bir yenisini de ekledik. Tatvan Yaşam AVM önünde araç dezenfekte istasyonu kurduk. Araç sahibi tüm vatandaşlarımız her gün saat 11:00 ile 14:00 arasında Tatvan Yaşam AVM önünde dezenfekte işlemini ücretsiz bir şekilde yapabilirler’ dedi

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-arac-dezenfekte-istasyonu-kuruldu-13518.html