Tatvan’da alt yapı çalışmaları devam ediyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 6 Mayıs 2020 02:04
Tatvan’da alt yapı çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında yürütülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarının Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl %58 oranında tamamlanan altyapı çalışmaları bu sene korona virüsü nedeniyle yavaşlamasına rağmen, Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından farklı mahallelerde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde altyapı çalışmalarında ekip sayısı arttırılarak ilçe genelinde altyapı yenileme çalışmalarına hız verilecek.

Tatvan’ın değişim yılı olacak

Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda ise yol yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ‘Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle alt yapı çalışmalarımıza kısıtlama getirmiştik. Süreç şuan olumlu ilerliyor. Bu şekilde devam ederse önümüzdeki günlerde altyapı ekip sayımızı arttırarak çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bunun yanında üstyapı çalışmalarımız da devam ediyor.

Alt yapısı tamamlanan mahallelerimizin yol ve kaldırım çalışmaları ile peyzaj çalışmalarını da hızlı bir şekilde yapıyoruz. Herkesin bilmesini istiyorumki bu yıl Tatvan’ın değişim yılı olacak’ dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-alt-yapi-calismalari-devam-ediyor-23737.html