Tatvan Belediyesine Kent Başkan 2018 Ödülü

Kategori: Tatvan - Tarih: 30 Aralık 2018 00:54
Tatvan Belediyesine Kent Başkan 2018 Ödülü

Bilecik'te, Türkiye'nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla "Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni" düzenlendi.

Kent Başkan Dergisinin Türkiye genelinde yapmış olduğu proje yarışmasında Doğu Anadolu bölgesi ilçe belediyeleri kategorisinde Tatvan belediyesi 1.lik ödülüne layık görüldü.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’un ödülü AK parti Yerel Yönetimler ve Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı tarafından verildi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

Kent Başkan Dergisi tarafından düzenlenen "Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni" gecesinde almış olduğum b ödlü tüm Tatvan halkına armağan ediyorum. Almış olduğumuz bu ödül vermiş olduğumuz emeklerin bir ürünüdür. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemize birçok proje kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Burada bizleri bu ödüle layık gören Kent Başkan dergisine teşekkür ediyorum.”  Dedi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni" ne, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, belediye başkanları ile kurum temsilcileri katıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesine-kent-baskan-2018-odulu-12178.html