Tatvan Belediyesi Yaz Şenlikleri Çağatay Akman Konseri İle Başladı

Kategori: Tatvan - Tarih: 28 Temmuz 2019 01:46
Tatvan Belediyesi Yaz Şenlikleri Çağatay Akman Konseri İle Başladı

Tatvan Belediyesi tarafından 27 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Yaz Şenlikleri, Çağatay Akman konseri ile başladı.

Tatvan sahil etkinlik alanında düzenlenen yaz şenliklerinde ilk olarak gençlerin beğeniyle takip ettiği Çağatay Akman sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği etkinlikte muhteşem bir konser verdi.

Binlerce kişinin ilgi gösterdiği konserde şarkılarıyla Tatvan’da izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Çağatay Akman, performansıyla büyük beğeni topladı.
Düzenlenen konser sonrası ise Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani tarafından sanatçı Çağatay Akman’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Tatvan Belediyesi tarafından 27 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Yaz Şenlikleri’nde bugün Çağatay Akman sahne alırken 4 Ağustos Pazar günü ise İnci Mercan sevenleriyle buluşacak.

Tüm Tatvanlıları ve çevre il ve ilçelerdeki vatandaşları Yaz Şenliğine davet eden Başkan Geylani, “31 Ağustos tarihlere kadar Tatvan Sahil Etkinlik Alanı’nda düzenleyeceğimiz programlara tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-yaz-senlikleri-cagatay-akman-konseri-ile-basladi-12843.html