Tatvan Belediyesi Personellerine Covid-19 Aşısı Yapıldı

Kategori: Tatvan - Tarih: 22 Haziran 2021 16:28
Tatvan Belediyesi Personellerine Covid-19 Aşısı Yapıldı

Tatvan Belediyesi personelleri, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan yerinde Covid-19 aşı uygulaması kapsamında aşılanmaya başlandı.

Tatvan Belediyesi’nin çeşitli müdürlüklerinde görev yapan işçi ve memurlara Tatvan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilk doz aşıları yapıldı. Belediye çalışanları kendilerine dağıtılan formları doldurduktan sonra, hizmet binası içerisindeki belirlenen odada isteğe bağlı Sinovac veya Biontech aşısı yapıldı.

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Gelani, salgın sürecinin bir an önce sona ermesi için aşı konusunda tüm vatandaşların duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Belediye personellerine aşı yapılmaya başlandığını belirten Başkan Geylani, "İki yıla yakın bir süredir mücadele ettiğimiz salgına karşı Tatvan Belediyesi olarak vatandaşlık görevimizi yerine getiriyor, üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. 22 Haziran Pazartesi günü itibarıyla belediyemizde çalışan işçi ve memur kardeşlerimiz aşılanmaya başladı. Normal hayata bir an önce dönmemiz için tüm vatandaşlarımızın aşı olma konusunda hassas ve istekli olmalarını rica ediyorum. Sağlık Bakanlığımıza ve tüm personellerine özellikle bu süreçte gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-personellerine-covid-19-asisi-yapildi-24461.html