Tatvan Belediyesi’nin temizlik seferberliği

Kategori: Tatvan - Tarih: 15 Nisan 2019 23:43
Tatvan Belediyesi’nin temizlik seferberliği

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin talimatları doğrultusunda, halkın daha temiz bir çevrede yaşaması için, Tatvan Belediyesi tarafından 24 saat aralıksız devam edecek olan geniş kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı.

Tatvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk saatlerinden itibaren çalışmalara başladı. Yol, kaldırım ve park temizliği yapan ekipler, yolların  yıkanması işlemine geçti. 7/24 esasıyla hizmet verecek olan belediye ekipleri, daha temiz bir Tatvan için, şehrin en ücra noktaları dahil olmak üzere temizlik seferberliği başlattı.

Cadde ve sokaklarda geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Geylani, "Temizlik ile ilgili geniş kapsamlı bir seferberlik başlatıyoruz. Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışmalar neticesinde Tatvan’ı daha temiz ve yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz. Temizlik ekiplerimizin aralıksız çalışmalarıyla belediye sınırları içerisindeki bütün cadde ve sokaklarda düzenli olarak çöpler alınıp, tüm olumsuzluklar giderilecek. Bu anlamda temiz bir Tatvan için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bizim, Tatvanlılardan istediğimiz mahalle aralarına, cadde ve sokaklara çöp atmamalarıdır. Çünkü temizlik kirletmemekle başlar. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse Tatvan daha temiz kalacaktır. Düzenli olarak yapacağımız bu temizlik hareketıyla hem görüntü kirliliği ortadan kalkacak, hem de şehrimiz daha temiz bir görünüme kavuşacak" dedi.

Başkan Geylani, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Temizlik hizmetlerinin kalitesini ve verimliliğini daha iyi bir noktaya ulaştırmak için tüm cadde ve sokaklarımıza modern ve dayanıklı çöp konteynerleri yerleştirip bunların temizliğini düzenli olarak yapacağız. Tatvan’ımızı kısa sürede temizlik hizmetlerinde örnek gösterilen bir ilçe haline getireceğiz."

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-nin-temizlik-seferberligi-12530.html