Tatvan Belediyesi'nin Su Kararı Mecliste Onaylandı

Kategori: Tatvan - Tarih: 5 Ocak 2022 11:54
Tatvan Belediyesi'nin Su Kararı Mecliste Onaylandı

Tatvan Belediyesi 2022 yılı ilk meclis toplantısı Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, başkanlığında gerçekleştirildi.

Tatvan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen 2022 yılının ilk meclis toplantısında komisyon üyelerinin seçiminin ardından gündem maddelerine geçildi.

Nemrut Kalderası Jeopark Projesi’nin desteklenmesi konusunda oybirliğine varılan meclis toplantısında Tatvan Nemrut Jeopark Derneği ile protokol yapılması oylaması da oybirliği ile kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yayınladığı kararname ile engelliler, öğrenciler, gaziler, şehit ve gazilerin dul ve yetimleri ile 65 yaş üstü muhtaç ve güçsüz vatandaşlara oranına kadar ücretsiz su kararını Tatvan Belediyesi Meclisi'nde oy birliği ile kabul ederek yürürlüğe girdi.

Başkan Geylani, 2022 yılının ilk meclis toplantısında alınan kararların ilçeye hayırlı olmasını dileyerek şu açıklamalarda bulunarak, “2022 yılı Ocak ayı ilk meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Gündem maddelerimizi görüşerek karara bağladık. Bu maddeler içerisinde Nemrut Jeopark Projesi ve indirimli su hizmetimizi karara bağladık. Nemrut Jeopark Projesi önem verdiğimiz ve ilçemizin tanıtımı ve turizmini arttıracak bir proje. Bu projeye desteğimizi oy birliği ile karara bağladıktan sonra Tatvan Nemrut Jeopark Derneği ile işbirliği yapılması yönünde meclisimiz ile karar aldık. Yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yayınladığı kararname ile engelliler, öğrenciler, gaziler, şehit ve gazilerin dul ve yetimleri ile 65 yaş üstü muhtaç ve güçsüz vatandaşlarımıza oranında ücretsiz su kararını meclisimize onayladık” dedi

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-nin-su-karari-mecliste-onaylandi-24664.html