Tatvan Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları

Kategori: Tatvan - Tarih: 23 Aralık 2020 11:53
Tatvan Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları

Kar yağışından dolayı, Tatvan Belediyesi tarafından ilçe merkezinde karla mücadele çalışmaları başlatıldı.

Karla mücadele çalışmaları için daha önceden hazırlık yapan Tatvan Belediyesi ekiplerince, kar yağışı ile birlikte ilçe merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışması yürütüldü.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, kar yağışından dolayı olumsuzlukların yaşanmaması için karla mücadele konusunda daha önceden plan ve çalışma programı yaptıklarını, kar yağışı ile birlikte kar temizleme çalışması başlattıklarını söyledi.

Başkan Geylani, “Tatvan Belediyesi olarak kış hazırlıklarımızı tamamladık. Karla mücadele çalışması 22 mahallemizde aynı anda yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde 28 iş makinesi ve 70 personelimiz ile birlikte başlatılan karla mücadele çalışması kış ayları boyunca devam edecek. İş makineleri ile cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışması devam ederken, aynı anda kar ekibindeki arkadaşlar da küreklerle çarşı merkezideki kaldırımları temizliyor. Kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için karla mücadelemizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmeyi planladık. İnşallah kış ayları boyunca hiçbir şekilde bir mağduriyet yaşanmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-nin-karla-mucadele-calismalari-24160.html