Tatvan Belediyesi'nden, 4 Yılda 135 Milyonluk Altyapı Yatırımı

Kategori: Tatvan - Tarih: 1 Mayıs 2018 12:50
Tatvan Belediyesi'nden, 4 Yılda 135 Milyonluk Altyapı Yatırımı

Hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla adeta Tatvan'ın çehresini değiştiren Tatvan Belediyesi, 4 yıllık sürede sadece alt yapı alanında 135 milyonluk yatırım yaptı.

Kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz alt yapı çalışmaları gibi alanlar başta olmak üzere 4 yılın toplamında 600 kilometre uzunluğunda alt yapı çalışması yapacak olan Tatvan Belediyesi, bu çalışmalarla adeta modern şehir olma yolunda Tatvan'a büyük bir ivme kazandırdı.

Tatvan Belediyesi'nin altyapı alanındaki 4 yıllık çalışmasını değerlendiren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 4 yıldır Tatvan'a ve Tatvan halkına hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana Tatvan'a belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden Başkan Aksoy, "İçme Suyu, Kanalizasyon ve Doğalgaz alanları olmak üzere yaklaşık 200’er kilometre toplamda 600 Kilometre uzunluğunda alt yapı çalışması ile şehri tabiri caizse öreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kolay kolay hiçbir siyasetçinin hiçbir belediye başkanının girmeyeceği su ve kanalizasyon alt yapı çalışmasını biz başlattık ve halen devam ediyor. 135 milyon TL’ye mal olan bu büyük yatırımı halkımızın rahatlığı için halkımızın refahı için toprak altına gömüyoruz. Biz projelerimizi seçerken ve yaparken gösteriş olsun diye değil halkımızın işini görsün, vatandaşlarımıza hizmet etsin diye büyük bir özveri ile seçiyor ve uyguluyoruz. Aynı zamanda doğalgaz alt yapı çalışmaları da tamamlanmak üzere. Şuan hali hazırda birçok hane doğalgaz aboneliğini yapmış ve uzun süredir kullanmakta. Tatvan'ımız hem doğalgaza hem de buna bağlı olarak temiz havaya kavuşmuş oldu. Amacımız vatandaşlara konforlu bir hizmet sağlamak ve hava kirliliğinin önüne geçmektir. Bir diğer hususu yine burada üstüne basa basa ifade etmek istiyorum. Alt yapı çalışmalarının bittiği ve bir daha kazma vurulmayacak bütün sokak yollarımızda hemen kilitli parke çalışmalarına başlayacağız. Bu anlamda sokak yollarımıza kilitli parke yapılması için gerekli ihalemizi de yaptık alt yapısı biten yollarımızı yapmaya başladık" diye konuştu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-nden--4-yilda-135-milyonluk-altyapi-yatirimi-11361.html