Tatvan Belediyesi karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 20 Ocak 2020 14:05
Tatvan Belediyesi karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları ana ve ara arter yollarında devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iki gündür devam eden kar yağışı sonucu kapanan yolları açma çalışmaları kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Bu sene toplamda 162 cm karın yağdığı kent merkezinde son 24 saatte ise 20 cm kar yağışı gerçekleşti. Kar kalınlığının 48 cm’ye ulaştığı kent merkezinde Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mesai kavramı gözetmeksizin yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen ve tüm iş makineleri ile personelin seferber edildiği kar temizleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani sözlerini şu şekilde sürdürdü. ‘Merkeze bağlı mahallelerimizde kar kalınlığı 20 cm’ye ulaştı. Buda ulaşımı aksatıyordu. Ekiplerimiz büyük fedakarlık göstererek ciddi bir çalışmayla kar yağışından itibaren yol temizleme faaliyetine başladı. Ekiplerimiz kar yağışı ile yol temizleme çalışmalarına başladılar. Kesintisiz bir şekilde çalışma yaptığımız için de yollarda kar birikmesi olmuyor. Şuan itibari ile kentimizin 16 farklı noktasında makinelerimiz yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-karla-mucadele-calismalari-devam-ediyor-13344.html