Tatvan Belediyesi ile Bem Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi

Kategori: Tatvan - Tarih: 17 Aralık 2019 10:42
Tatvan Belediyesi ile Bem Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi

Tatvan Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Toplu İş Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin makamında gerçekleşen imza töreninde, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) İl Başkanı Oktay Gürbüz ve İl Başkan Yardımcısı Nesih Uysal sözleşmeyi karşılıklı olarak imzaladı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) İl Başkan Yardımcısı ve İş Yeri Temsilcisi Nesih Uysal yaptığı açıklamada, ‘Bu sözleşme ile çalışma arkadaşlarımızın mağduriyeti giderildi. Sosyal denge sözleşmesi ile çalışanlara yaklaşımından dolayı şahsım ve tüm memur arkadaşlarım adına Tatvan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Emin Geylani’ye teşekkür ederim’ dedi.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sözleşmenin çalışma hayatında bir ücret dengesi oluşmasına katkı sağlayacağını söyledi. Çalışanın emeğinin hakkaniyetli ve alın teri kurumadan verilmesi gerektiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "Tatvan’ımıza değer katan çalışmalarımızda personelimizin alın teri ve emeği var. Bu alın terinin karşılığını da idare olarak çalışanlarımıza en üst düzeyde veriyoruz. Sözleşmenin memurlarımızın motivasyonunu arttıracağına inanıyorum. Allah bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sözleşmenin çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-ile-bem-bir-sen-arasinda-sosyal-denge-sozlesmesi-13267.html