Tatvan Belediyesi Fuar Futbol Turnuvası sona erdi

Kategori: Tatvan - Tarih: 20 Temmuz 2019 12:22
Tatvan Belediyesi Fuar Futbol Turnuvası sona erdi

Tatvan ilçesinde bu yıl 51.’sini düzenlenen, esnaflar ve mahalle takımları arasında düzenlenen futbol turnuvası centilmenlik çerçevesinde sona erdi.

Tatvan Belediyesi tarafından fuar alanındaki halı sahada yapılan futbol turnuvası 5 Ağustos’ta başladı. Turnuvaya 14 mahalle takımı ile 13 esnaf takımı katılım gösterdi. İki kategoride yapılan turnuvadaki esnaf grubunda Sefa Hamamı Takımı birinci, Ticaret Odası Takımı ikinci, MSM Demirler Petrol Takımı ise üçüncü oldu. Esnaf-6 takımı ise centilmen takım olarak seçildi. Mahalle grubu arasında ise, Fuar Mahallesi Takımı birinci, Sosyal Mahallesi Takımı ikinci, Kültür Mahallesi Takımı üçüncü olurken, Şirinevler mahallesi Takımı da centilmen takım olarak seçildi. Kupa almaya hak kazanan takımlar ödüllerini programa katılan Tatvan Belediye Başkanı Emin Geylani’den aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani; “Turnuvada dereceye giren ve katılım sağlayan tüm takımları gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. 2 kategoride düzenlenen futbol turnuvasına toplam 32 takım katılım gösterdi. Yoğun ilgi gören turnuvada birbirinde güzel maçlar sergilendi.  Spor dostluktur, kardeşliktir, barıştır. Bu turnuvada bu amaca yönelik düzenlenmiş bir etkinliktir. 

Spor Kulübümüz İçin Çalışmaları Başlattık.

Tatvan Belediyesi Spor Kulübünü kurmak için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah yakın zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp gençlerimizin daha çok sporla vakit geçirmelerini sağlayacağız. İlimize bu sayede bir heyecan gelecek ve insanlarımız sporu daha çok sevecek, spora daha çok yönlendirilecektir.   Spor dostu, öğrenci ve eğitim dostu bir belediye olarak gençlerimiz ve çocuklarımızın daha çok sporla vakit geçireceği etkinlikleri hep birlikte icra edeceğiz. Turnuvada emeği olan Tatvan Belediyesi Fuar Futbol Komitesi üyelerine ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bitlis Bölge Hakemlerine, katılımlarından dolayı esnaflarımıza, mahalle muhtarlarına ve burada isimlerini sayamadığımız herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-belediyesi-fuar-futbol-turnuvasi-sona-erdi-12809.html