Tatvan adayı Geylani: Engelli olmak hiçbir şeye engel değil

Kategori: Tatvan - Tarih: 15 Şubat 2019 21:20
Tatvan adayı Geylani: Engelli olmak hiçbir şeye engel değil

Tatvan Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Geylani’den, Tatvan’da faaliyet gösteren Rehabilitasyon Merkezi'ne anlamlı ziyaret.

Tatvan'da engelli bireyler için birçok yatırım hayata geçireceklerini söyleyen Emin Geylani Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin her zaman yanında olacağız. Çok yakın zamanda Tatvan'da gerçekleştireceğimiz yatırımları açıklayacağız diye konuştu.

“ENGELLİ OLMAK, HİÇBİR ŞEYE ENGEL DEĞİL”

Engelli bireylerin eğitim hayatında ve sosyal hayatta kendilerine yer bulmalarının çok önemli olduğuna vurgu yapan Geylani şöyle konuştu: 
Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin daima yanlarında olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye, onlarla ilgilenen aile bireylerine destek olmaya, moral vermeye büyük özen göstereceğiz. Biz bu engelleri el ele, omuz omuza birlikte aşacağız. 

"AMACIMIZ, HER BİREYİN HUZURLA YAŞAYACAĞI BİR İLÇE KURMAK"

Önemli olan ilçede yaşayan bütün fertlerin mutluluğudur. Amacımız herkesin rahat edebileceği, mutlu olabileceği bir ilçe kurmak. Yeni projelerimiz bu amaca ulaşmak için bir fırsattır şeklinde konuşan Mehmet Emin Geylani ve beraberindeki ilçe teşkilatıyla beraber teşekkür ederek rehabilitasyon merkezinden ayrıldı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-adayi-geylani--engelli-olmak-hicbir-seye-engel-degil-12345.html