TATSO'nun açtığı kursla girişimcilere sertifika verdi

Kategori: Tatvan - Tarih: 10 Kasım 2015 11:05
TATSO'nun açtığı kursla girişimcilere sertifika verdi

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) tarafından açılan "Uygulamalı Girişimcilik" kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.

TATSO ve KOSGEB işbirliğiyle Tatvan'da açılan ve bir ay süren kursa katılan 30 kursiyerden 28'i sertifika almaya hak kazandı.
 
KOSGEB işbirliğiyle yürüttükleri girişimcilik kurslarına katılımın yüksek olduğunu belirten TATSO Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, girişimcilere sertifika vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.
TATSO Toplantı Salonunda düzenlenen törene katılan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ise alınan eğitimin önemine vurgu yaparak, kursu başarıyla tamamlaya kursiyerleri tebrik etti.
Alınan sertifikalarla iş dünyasına ilk adımın atıldığını ifade eden Erkan, iş gücünün insan kaynağı, büyüme ve gelişmenin lokomotifi olduğunu ifade ederek, "Girişimcilik çok özel bir grup. Girişimciler olmasa ekonominin büyümesi ve gelişmesinden bahsetmek mümkün değil. Bu anlamda bu eğitimi çok önemli ve yerinde bir eğitim olarak görüyorum" dedi.
 
Törende Muay Thai Federasyonu tarafından 7-11 Ekim tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye şampiyonu olan Tatvanlı sporcular Bera Hamza Uğur, Enes Subaşı ile Cem Közenk, TATSO tarafından ödüllendirildi.
 
Törene Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, KOSGEB Bitlis Temsilcisi Enis Akman, TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ve üyeler ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatso-nun-actigi-kursla-girisimcilere-sertifika-verdi-6838.html