Siyasi ve Kurum Amirlerinden Bayram Mesajları

Kategori: Bitlis - Tarih: 7 Ağustos 2013 11:57

Bitlis'teki Kurum Amirleri ve Siyasiler, yayınladıkları mesajla Bitlis ve ilçelerinin, islam aleminin bayramını tebrik ettiler.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul Ramazan Bayramı Mesajı
 
Vali Veysel Yurdakul, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Yurdakul, mesajında, bayramların, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendiren, birlik ve beraberliğin önemini belirten kutsal günler olduğunu belirtti.Bu kutsal günlerin, mana ve önemini çok iyi kavramak ve değerlendirmek gerektiğini bildiren Yurdakul, şunları ifade etti: "Bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur ve güven içinde daha nice bayramlara ulaşmak en büyük dileğimdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın, milletçe yapacağımız yararlı çalışmalara ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Bayramınızı yürekten kutluyor, yuvalarınızda sağlık ve mutluluk içinde daha nice bayramlara kavuşmanızı temenni ediyorum." 
 
Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Mahmut Doğru Ramazan Bayramı Mesajı
 
Doğru, mesajında, bayramların, insanlar arasında yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirtti.
Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine vesile olmasından dolayı bayramların, toplumsal yaşamda önemli bir yere sahip olduğunu bildiren Doğru, "Bu özel gün vesilesiyle, tüm personelimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın sevgi, barış, dostluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Bitlis Belediye Başkanı Fehtmi Alaydın Ramazan Bayramı Mesajı
 
Bitlis Belediye başkanı Fehmi Alaydın Facebook üzerinde Videolu şekilde Ramazan Bayramı mesajı yayınladı
Alaydın mesajında; Başta Bitlis ilimiz olmak üzere bütün islam aleminin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. dedi
 
Tatvan Kaymakamı Murat Erkan Ramazan Bayramı Mesajı
 
Tatvan Kaymakamı  Murat Erkan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bayramların, karşılıklı sevgi ve saygı duygularını perçinlediğini belirten Kaymakamımız, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği en önemli zaman dilimidir.Beraberliğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz  Ramazan Bayramı 'nın ülkemize ve milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, ayrıca değerli Tatvan’lı vatandaşlarımızın ve her kademedeki mesai arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım".
 
Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy Ramazan Bayramı Mesajı
 
Bayramlar, sıkıntı ve tasaların bir nebze olsun unutulduğu, umutların ve ideallerin yeniden yeşerdiği, birbirimize ve toplumun tüm fertlerine karşı sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi asil duyguların en içten yaşadığımız günlerdir.Bu duyguların yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan bayramı münasebetiyle büyükleri fakirleri akrabaları ve tüm yakınları hatırlamalı ve bayram sevincini onlarla paylaşmalıyız. Bu duygular içinde bütün Hemşehrilerimizin, Milletimizin  ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'temenni ediyorum.”
 
Ahlat Kaymakamı Osman Dölek Ramazan Bayramı Mesajı
 
Ramazan Bayramının ülkemize ve milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder ayrıca değerli Ahlat'lı  Hemşerilerimin ve her kademedeki mesai arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlar; sevgi ve saygılarımı sunarım. 

Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan Ramazan Bayramı Mesajı

M.Emin Özkan Kürtçe ve Türkçe mesaj yayınladı. 
Kürtçe: Bi héviya cîhaneke hemdem a ku çanda demokrasiyé bi azadî bikaribe lé bijî em cejna we piroz dikin û hévîdar in ku hezkirin û aşitiyé bi xwe re binî.
 
Türkçe: Demokrasi kültürünün özgürce yaşanalabildiği, çağdaş bir dünya özlemiyle bayramınızı kutlar, sevgi ve barış getirmesini dileriz.

Beşminare Akadami Başkanı Serdar Durer Ramazan Bayramı Mesajı

Beşminare Akademi Başkanı Serdar Durer bayram mesajı yayınladı. Durer mesajında şunları ifade etti; Mübarek Ramazan bayramının bölgemize, ülkemize, islam alemine ve dünyaya barış, kardeşlik, hoşgörü getirmesini dilerim. Dedi.


Bitlis Ak Parti Milletvekili Vahit Kiler Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Ayını geride bırakarak, birlik, ve beraberliğimizin sembolize edildiği, kardeşlik ve dostluk bilincimizin pekiştiği, mutluluğumuzun ve sevincimizin arttığı, büyük bir kaynaşma günü olan Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şükürler olsun ki bizler, mübarek Ramazan Ayının manevi denizinde yıkanarak ruhumuzu arındırdık. Bu kutlu ayda, nefis muhasebesi yaparak kendimizi yeniledik. Orucun derin manevî eğitimini, sahur ve iftarların bereketini, teravihin coşkusunu, sevincini derinden hissederek gönüllerimizi coşturduk, maneviyatımızı canlandırdık. Bu arınmışlık içerisinde Ramazan Bayramına cennetten bir köşe olan şehrimizde, değerli Bitlis’li hemşerilerimizle birlikte ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/siyasi-ve-kurum-amirlerinden-bayram-mesajlari-740.html