Şırnak Belediyesi'ne kayyum olarak Bitlis'li Turan Bedirhanoğlu atandı

Kategori: Güncel - Tarih: 5 Kasım 2016 17:01
Şırnak Belediyesi'ne kayyum olarak Bitlis'li Turan Bedirhanoğlu atandı

Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı.

Şırnak Valiliği tarafından bugün sabah saatlerinde Şırnak İl Özel idaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Şırnak Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atandı.

DEVLETİN TÜM İMKANLARINI KULLANACAK

Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın Şırnak Valisi tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından yerine atanan Turan Bedirhanoğlu, devletin tüm imkanlarını Şırnak'a hizmet için harekete geçireceğini söyledi.

ŞIRNAK YAŞANABİLİR BİR KENT OLACAK

Bedirhanoğlu, Şırnak halkına hak ettiği her türlü hizmeti vereceğini ve Şırnak'ın yaşanabilir bir kent haline getirileceğini dile getirdi.

AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA BAŞVURMUŞTU

Şırnak Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Şırnak Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu'nun, geçen yıl yapılan seçimler öncesi AK Parti'den Bitlis Milletvekilliği olmak için aday adaylığı başvurusu yaptığı, başvurusu kabul edilmeyince de vali yardımcılığı görevine döndüğü belirtildi.

ADAYLIĞI HAKKINDA YAPTIĞIMIZ HABER

VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI

TURAN BEDİRHANOĞLU KİMDİR?

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/sirnak-belediyesi-ne-kayyum-olarak-bitlis-li-turan-bedirhanoglu-atandi-9259.html