Sedat Peker'den silahlanma çağrısı

Kategori: Güncel - Tarih: 5 Şubat 2019 14:25
Sedat Peker'den silahlanma çağrısı

Seçim sonuçlarına göre insanları sokağa dökme planları yapıldığını öne süren Peker "Polisimiz, askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını karış karış koruyacaklar" dedi.

Organize suç örgütü hükümlüsü olarak geçmişte hapis yatan Sedat Peker, kendilerine “Siz kimsiniz? Neden konuşuyorsunuz?” diye sorulduğunu belirterek, “Biz bu vatanın delileriyiz kardeşlerim. Biz bu vatanın fedaileriyiz” dedi.

Peker, İstanbul Ataşehir’de katıldığı lokmacı açılışına gelen destekçilerine Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısı da yaptı. Yaptığı konuşmasının videosunu da “Ataşehir’de onbinlerce genç kardeşimle beraber gerçekleştirdiğimiz etkinlikteki Venezuela, Michael Rubin, silahlanmanın gerekliliği ile ilgili yaptığım konuşma” notuyla Twitter’dan paylaştı.

‘YA BEKA YA BELA’

Ataşehir’de açılışını yaptığı mekanın önünde konuşan Sedat Peker, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Ya beka ya bela’ dediğini belirterek, bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde ölümüne Cumhur İttifakı’nın destekleneceğini söyledi.

Seçimlerin sonucuna göre insanları sokağa dökme ve emperyalist işgal planları yapıldığını öne sürerek, Venezuela ve Maduro örneğini veren Peker “Seçimlerden sonra hem emperyalist güçlerin hem de onların ülkemizdeki uşaklarının bazıları şimdiden seçimlerle ilgili YSK’yı tanımadıklarını söylüyorlar. Seçim sonuçlarına göre insanları, partililerini sokaklara dökecekler. Bunun amacı terör örgütleri mensuplarının da o partililerin arasına katılıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz, askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını karış karış koruyacaklar” dedi.

‘SİLAH ALIN’

Silahın iyi insanların elinde bir güvence olduğunu söyleyen Peker, “Bu sebeple imkânı olanlar mutlaka ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna” dedi.

Konuşmasında kendilerine zaman zaman “Siz kimsiniz? Neden konuşuyorsunuz?” diye sorulduğunu da aktaran Peker, “Kardeşlerim onlar bizim kim olduğumuzu bilmiyorlarsa ben söyleyeyim müsaadenizle. Biz bu vatanın delileriyiz kardeşlerim. Biz bu vatanın fedaileriyiz kardeşlerim. Bu vatanda herkes sussa da biz konuşacağız” ifadelerini kullandı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/sedat-peker-den-silahlanma-cagrisi-12296.html