Şampiyonlar Başkan Geylani'yi ziyaret etti

Kategori: Tatvan - Tarih: 8 Kasım 2019 09:17
Şampiyonlar Başkan Geylani'yi ziyaret etti

Iğdır’da düzenlenen Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında derece alarak Bitlis'i Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Tatvan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi takımı, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’yi makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Iğdır’da düzenlenen Küçükler Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında Tatvan Belediyesi Spor Kulübünün erkek ve kız takımları 28 takım arasında ikincilik ve üçüncülük derecelerini alarak Türkiye Finallerinde ilimizi temsil etme hakkı kazandılar. Müsabakalarda dereceye giren sporcular, kazandıkları kupayı Tatvan Belediyesi Spor Kulübü adına, Başkan Mehmet Emin Geylani’ye takdim ettiler.

Sporcu ve antrenörleri kazandıkları önemli başarılardan ve mücadelelerinden dolayı kutlayan Başkan Geylani,” Bu başarı ile bizleri çok mutlu ettiniz. Başarılarınızın devamının geleceğine inanıyorum. Bu anlamda çalışmalarınıza aralıksız devam etmelisiniz. İnşallah Türkiye Finallerinden de derece ile döneceğinize eminiz. Bizlerde sizler için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Diğer branşlarımızdan da güzel haberler almaya başladık. Sporu ilçemizde yaygınlaştıracağız inşallah. Sporumuzun her zaman yanındayız ve yanında da olacağız. Desteğimiz hiçbir zaman eksilmeyecek.” diye konuştu.
Ziyaret sırasında öğrenci ve antrenörler, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'ye destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/sampiyonlar-baskan-geylani-yi-ziyaret-etti-13153.html