Sakık'tan Ak Parti Bürosuna Ziyaret

Kategori: Bölge - Tarih: 7 Mart 2014 12:03
Sakık'tan Ak Parti Bürosuna Ziyaret

BDP Ağrı Belediye Eş Başkan Adayı Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı'da AKP Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız ile caddede yürüyerek AKP Seçim Bürosunu ziyaret etti.

AKP'nin Cumhuriyet Caddesi'ndeki seçim bürosuna BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy'la gitmek için yola çıkan Sırrı Sakık'ı, Ağrı Belediye Başkanı ve AKP adayı Hasan Arslan ile Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız caddenin başında karşıladı.

Caddenin başında elele tutuşan Sakık, Yıldız ve Aksoy, yaklaşık 60 metre kadar yürüyerek AKP Seçim bürosuna geldi. İki partinin temsilcilerini el ele yürüdüğünü gören vatandaşlar ilgi gösterdi.

Seçim bürosunda konuklarına çay ikram eden Belediye Başkanı ve AKP adayı Hasan Arslan "Öncelikle çok kıymetli misafirlerimize 'hoş geldiniz' diyorum. Barış içerisinde bir yarışın olacağına inanıyorum. Kardeşçe hedefimiz millete hizmet etmektir" dedi.

AKP Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız da, "Hangi parti olursa olsun, demokratik ortamda herkes yarışmalı. Türkiye’nin neresinde olursa olsun bir partiye ayrımcılık yapılmasını istemiyoruz. Mutlaka kardeşlik, barış ve huzur içerisinde çalışma olmalı" diye konuştu.

'SAKIK: MEDENİ BİR ŞEKİLDE YARIŞACAĞIZ

BDP Milletvekili ve belediye eş başkan adayı Sırrı Sakık da ziyaretle ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bizler farklı partilerden olabiliriz. Bizler seçilme konusunda medeni bir şekilde yarışacağız. Herkes kazanmanın peşinde. Herkes medeni ve insani ilişkiler çerçevesinde seçimleri sürdürüyor, Türkiye'nin farklı yerlerinde bize saldırılar var. Bizim tasvip etmediğimiz olaylar oluyor. Biz burada istenmeyen olaylara meydan vermeyeceğiz. Bizler parlamentoda da beraber siyaset yapıyoruz. Burada da Ağrı'nın kalkınması için çalışacağız."

Seçim bürosunda bir süre görüşen Sakık ve beraberindekiler, birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak seçim bürosundan ayrıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/sakik-tan-ak-parti-burosuna-ziyaret-2365.html