Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisi alımı kura sonuçları açıklandı!

Kategori: Bitlis - Tarih: 25 Ekim 2018 20:43
Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisi alımı kura sonuçları açıklandı!

Sağlık Bakanlığı bünyesine yapılacak 5 bin 298 personel alım için düzenlenen kura çekimi saat 18:00'da tamamlanmıştı. Şimdi ise merakla beklenen kura sonuçları bu kapsamda beklenti içinde olan personel adaylarının erişimine açıldı.

Sonuçlar, 'https://iscisonuc.saglik.gov.tr' internet adresinden gerekli bilgiler girilerek öğrenilebilir. Öte yandan kura çekimi yarın da devam edecek. 

İŞKUR'un Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü (YHGM) personel alımına yönelik yaptığı personel alım kurası 18:00'da noter huzurunda tamamlandı. Sö konusu kuranın sonuçları ise fazla süre beklemeden erişime açıldı. İşte, kura sonuç açıklama sayfası.

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alımı için kura işlemi 25-26 Ekim 2018 tarihlerinde noter huzurunda gerçekleştirilecek.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

25 EKİM KURA ÇEKİLİŞİ

Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü yapılacak.

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü yapılacak.

26 EKİM KURA ÇEKİLİŞİ

Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak İlleri Temizlik Görevlisi  (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 26 Ekim 2018 Cuma günü gerçekleştirilecektir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Söz konusu personel alımına ilişkin yapılan kura çekiminin sonuçlarının bu akşam 20:00'da açıklanması bekleniyor. Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00’ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir.

TEBLİGAT YAPILMAYACAK

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçlar ve diğer her türlü duyuruların, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "www.yhgm.gov.tr" internet adresinden ilan edileceği ve kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı, bu ilan tebligat yerine geçeceği daha önce açıklanmıştı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/saglik-bakanligi-temizlik-gorevlisi-alimi-kura-sonuclari-aciklandi--11968.html