Sağlık Bakanlığı'ndan Bitlis'e 16 Ambulans

Kategori: Bitlis - Tarih: 5 Mart 2019 21:38
Sağlık Bakanlığı'ndan Bitlis'e 16 Ambulans

Sağlık Bakanlığı'nca Bitlis Sağlık Müdürlüğü'ne gönderilen 11 ambulans ve 4 evde sağlık hizmet aracı törenle hizmete girdi.

Sağlık Bakanlığı'nca Bitlis Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere gönderilen tam donanımlı 11 ambulans ve 4 evde sağlık hizmet aracı, Bitlis Valisi Oktay Çağatay'ın katıldığı törenle hizmete girdi. Kurum binası önündeki törene, Vali Oktay Çağatay, Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar, İl Sağlık Müdürü Koray Okur ve sağlık personeli katıldı.

Vali Çağatay, araçların Bitlis ve ilçelerindeki acil ve evde bakım gören hastalara hizmet vereceğini belirterek, "Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize tahsis edilen 11 tam donanımlı ambulans, 4 evde sağlık hizmet aracı ve 1 engelli sevk aracının il merkezi ve ilçelerimize dağılımını yapıyoruz. Burada emeği geçen başta Sağlık Bakanımız olmak üzere, her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz milletvekillerimiz Sayın Vahit Kiler ve Sayın Cemal Taşar'a teşekkür ediyoruz. Bitlis’imiz sağlık alanında her geçen gün daha ileriye gidiyor. Yeni araçlarla kentimizde Türkiye standartlarının üzerinde sağlık hizmeti vermeye başlayacağız" dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/saglik-bakanligi-ndan-bitlis-e-16-ambulans-12408.html