Saadet Partisi Bitlis’te iftar programı düzenledi

Kategori: Bitlis - Tarih: 16 Mayıs 2019 22:10
Saadet Partisi Bitlis’te iftar programı düzenledi

Saadet Partisi Bitlis İl Başkanlığı tarafından, Bitlis’te düzenlenen iftar programında konuşan İl Sorumlusu Behçet Ayni, bundan sonra kentte yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Bitlis İl Başkanlığı tarafından, iftar programı düzenlendi. Bitlis’i hâkim tepeden gören Seyir Terasında düzenlenen iftar programında konuşan İl Sorumlusu Behçet Ayni, adalet ve haktan yoksun bir seçimi geride bıraktıklarını belirtti.

Hem mübarek ramazan ayında iftarda bir araya gelmek, hem de seçimlerden sonra bir araya gelme gayesiyle böylesi bir programı düzenlediklerini dile getiren Ayni, bu süreçten sonra kentte yapılacak olan çalışmaların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Ayni, “Malum 31 Mart seçimlerini geride bırakmış olduk. Burada bir takım adaylar ortaya çıktı. Bu adaylar, bu memleketin evlatları, hepsi biri birinden değerli olan insanlar. Tabi ki bir yarış oldu. Her şeyden önce bunu belirtmek isterim ki, adalet ve haktan yoksun olan bir seçimi geride bırakmış olduk maalesef. Tabi ki biz hiç kimse sitem etmiyoruz. Kazanan adaylara başarılar diliyoruz. Memleketimiz için insanlarımız için hayırlı olanı Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz. İstediğimiz sonucu elde edemedik diye sitem etmek değil, gerçekten burada hakkı olmayan, büyük bir haksızlık içerisinde geçen bir süreç oldu. Memleket için hayırlı olan Cenab-ı Hak nasip etsin. Kazanan kardeşlerimize de başarılar diliyoruz.” dedi.

Bundan sonra da meydanı boş bırakmayacaklarını, yapılan çalışmaların takipçisi olacaklarını dile getiren Ayni, şunları söyledi: 

“Elimizden geldiği kadarıyla hayır işlerinden motor, şer işlerinde de fren olacağız. Bunlar zannetmesinler ki biz bunları takip etmeyeceğiz. Biz bundan sonra ilimizde olan bütün hizmetlerin, yapılan işlerin takipçisi olacağız. Meydanı boş bırakmayacağız. Teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz. Mazlumun yanında yer alacağız, haksızlıklara karşı direneceğiz. Hiçbir zaman için devletimize, bayrağımıza, vatanımıza, milletimizin birlik ve beraberliğini bozan hangi meyanda gelirse gelsin, onlarla beraber asla bir olmayacağız. Bu vatanı hepsinden fazla seviyoruz. Bu vatanda şehitler verdik. Bu vatan, hepimizin birlik ve beraberlik içinde barınacağı tek limandır.”
Düzenlenen iftar programına İl Sorumlusu Behçet Ayni, İl Başkanı Abdüsamet Dalğa ve vatandaşlar katıldı.
 
Kaynak : Şükrü Tontaş

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/saadet-partisi-bitlis-te-iftar-programi-duzenledi-12647.html