Remzi Oto’dan, AK Parti Bitlis Adaylarına Tepki Mesajı

Kategori: Bitlis - Tarih: 8 Nisan 2015 11:45
Remzi Oto’dan, AK Parti Bitlis Adaylarına Tepki Mesajı

7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde AK Parti Bitlis Milletvekili aday adayı ayrıca Başbakanlık Başmüfettişi Remzi Oto AK Parti Bitlis Milletvekili aday listesine yönelik tepki mesajı yayınladı.

Mesajında, ikinci bir Bitlis Belediyesi vakası yaşama ihtimaline değinen Oto, Aday listesinin takdirini Bitlis halkının yapacağını belirtti.
 
 
Remzi Oto yayınladığı mesajında şunları söyledi;
 
Ak Parti Bitlis Aday adaylığımız süresince bizlere destek olan dost, kardeş, arkadaş ve bizlere oy veren STK, Ak Parti delegelerine teşekkür eder.
 
Bizler çalıştık hiç hesapta olmayanlar listeye girdi. Hiçbir şey zoruma gitmiyor, ancak AK Parti ile hiçbir alakası olmayanların listeye girmesi açıkçası beni derinden yaralamıştır. Bu da gösteriyor ki 4 yıl sonra yine aynı şeyler tekrar edilecektir. Bitlis 78 sırada, tarım ve hayvancılık yerlerde sürünüyor. Bitlis çarşısı perişan. vs. vs.. Yazık çok yazık, 29 kişiye yazık ki, bu insanlar gece gündüz demeden günlerce çalıştı ve koşuşturdu. İnşallah bunun takdirini BİTLİS MİLLETİ yapacaktır. İkinci bir Bitlis Belediyesi vakası yaşarsak hiç kimse şaşırmasın. Saygılarımla..
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/remzi-oto-dan--ak-parti-bitlis-adaylarina-tepki-mesaji-5557.html