Play Tube : Free Music Youtube Player

Kategori: Teknoloji - Tarih: 10 Aralık 2019 23:15
Play Tube : Free Music Youtube Player

YouTube kullanımınızı kendiniz için daha profesyonel hale getirmek istiyorsanız Play Tube diğer adıyla Youtube Player mobil uygulamasını Android işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize ücret ödemeden indirerek müzik keyfinizi bölünmeden yaşayabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere YouTube'da arka planda müzik dinlemek ya da video seyretmek mümkün değil yada kullanmış olduğunuz cihazını daha çok işlevini araştırarak kafanızı meşgul etmekten başka bir durum olmayacaktır. Fakat bu mobil uygulama sayesinde zorlanmadan istediklerinize erişebilirsiniz. Android cihazınızda yapacağınız işlem sırasında içerikleri takip etmek için uygulamanın açık olması gerekiyor. Gelişmiş düzeyde kullanım özellikleri ve birbirinden farklı kullanım alanları ile kullanıcıların beğenisini kazanan ve milyonlarca indirmesi olan Youtube Player mobil uygulaması akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde çalışacak ve size sınırsız video seyretme, müzik dinleme zevki sunacaktır.

Çalışırken, yazışırken, başka bir uygulama içerisindeyken arkaplanda Youtube platformunda müzik dinleyin ve video seyretme keyfini yaşayın. Ana ekrandayken, herhangi uygulamanın içindeyken Youtube videoları oynatılabilir. Arkaplanda çalışan YouTube ekranının boyutlarını ayarlayabilirsiniz. Hatta istediğiniz yere sürükleyip bırakabilirsiniz. Youtube Player uygulamasında Örneğin; e-mail atarken veya mesajlaşırken video penceresini ekranın üst kısmına sürükleyebilirsiniz. Farklı çeşitli programlara ihtiyaç duymadan Youtube'dan müzik dinlemenize olanak sağlar. Akıllı cihazınızın işlevselliğini artırmak adına kullanacağınız Youtube music uygulamasında sizin için birbirinden farklı seçenekler yer alıyor.

İzlemek istediğiniz videoyu arama çubuğundan arayın ve kendi çalma listenizi oluşturun. Ülkenizin anlık en çok izlenen trendleri ile güncel kalın. Ülkenizdeki top listesini görüntüleyin. Favori listenizi oluşturmak için play listinizi oluşturun. Son izlenen ve en çok izlenen videolarınızı tekrar geri izleyebilirsiniz. Ön tanımlı çözünürlük kalitesi, ön tanımlı açılır pencere çözünürlüğü, ayarlanabilir çözünürlük özelliği, odaklan sürdürme seçeneği ve bununla beraber gelen kaliteli bir dinleme keyfi yaşayın. Birbirinden farklı kullanım alanları ile kullanıcıların beğenisini kazanan Youtube Player ile akıllı cihazınızı çok daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Gözü yormayan harika bir teması ile Youtube müzik keyfinizi sınırsız bir şekilde yaşamak için sizde ücretsiz youtube player mobil uygulamasının sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Sonraki ve benzer videoları gösterme özelliği ile de seyretmiş olduğunuz içeriklere benzer içerikleri görüntüleyebilirsiniz. Birbirinden farklı seçenekleri de inceleyerek kendi sisteminizi inşa edebilirsiniz. Uygulama içerisinde arama geçmişinize dair bilgi edinmeniz de mümkün olacak. Daha önce seyrettiğiniz ve sonrasında unuttuğunuz içerikleri kolaylıkla arama geçmişinden bulabilir ve tekrar seyredebilirsiniz. Kullanım açısından son derece uygun bir uygulama olarak karşımıza çıkan Youtube Player ile akıllı cihazınızı çok daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Herhangi bir uygulamada gezinirken arka planda YouTube üzerinden farklı içeriklerin çalınmasını isterseniz sizde bu ücretsiz player uygulamasının sunduğu seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazınıza indirmek olacak.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/play-tube---free-music-youtube-player-13252.html