Ömer Gönenç AK Parti’den Mutki'de Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Kategori: Güncel - Tarih: 31 Ekim 2018 23:03
Ömer Gönenç AK Parti’den Mutki'de Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Mutki'de AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayan Ömer Gönenç, Bitlis İl Merkezde geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Toplantıya yoğun katılım olduğu gözlendi.

31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimlerde Bitlis'in Mutki ilçesi için Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Ömer Gönenç kimdir?

Ömer Gönenç  1976 doğumlu evli ve  3 çocuğu var. İlköğretimi ve orta öğretimini Bitlis'te tamamlayarak. İnşaat, kömür, gıda sektöründe faaliyet gösteren iş adamıdır.

Gönenç açıklamasında, bu davaya gönül vermiş Reisimizin sevdalısı olarak Mutki’miz için ‘Ben yok biz varız’ ‘Hepimiz birlikte Mutki'liyiz’ ‘Mutki için hayallerimiz var’ sloganları ile yola çıktık. 

Mutki’mizin vefakar insanlarının taleplerine sessiz kalmayarak sizlerin yanında adaylığımı açıklıyorum. Öncelikle AK Parti’ye gönül vermiş halkımın aday adayıyım. Görev verilir ise tüm siyasi partilere gönül vermiş Mutkili vatandaşlarımızın adayıyım. Biz parti içinde bir aileyiz. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Görev kime verilirse verilsin adayımızın arkasında durmaya söz veriyoruz. Rabbim çıkmış olduğum bu yolda ülkemize ilimize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeyi bizlere nasip eder inşallah.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/omer-gonenc-ak-parti-den-mutki-de-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-11995.html