Olimpiyata katılan öğrencilerden Başkan Çetinsoy’a ziyaret

Kategori: Güroymak - Tarih: 9 Ağustos 2017 22:02
Olimpiyata katılan öğrencilerden Başkan Çetinsoy’a ziyaret

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarına katılan Güroymak Obsidyen Kültür, Spor, Sanat ve Gençlik Kulübü Derneği ile Güroymak Gençlik Kulübü yöneticileri ve öğrencileri Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

18-30 Temmuz tarihlerinde Dünyanın en büyük 3. Spor organizasyonu olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından davet edilen Güroymak Obsidyen Kültür, Spor, Sanat ve Gençlik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Milli Antrenör Emrah Aktaş, Güroymak Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seracettin Şahsuvaroğlu ve Olimpiyatlara katılan öğrenciler, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, organizasyona sağladığı katkılarından dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Olimpiyatlara katılan öğrenciler, Başkan Çetinsoy’a Olimpiyat forması, Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek, sunduğu katkılardan dolayı çok memnun olduklarını belirttiler.

Ziyaret edilmekten memnun kaldığını ve gençlerin bu tür organizasyonlara katılmalarını çok önemsediğini ifade eden Başkan Çetinsoy, Bizler elimizden geldiği kadarıyla gençlerimize yardımcı olmaya çalışacağız. Bu çerçevede; her ne olursa olsun gençlerimizin yararına olan ve gençlerimizin yetişmesine katkı sağlayan her türlü organizasyona destek vermeye devam edeceğiz.

Tabi bu durum karşısında gençlerimizin bizleri unutmayıp ziyarette bulunmaları bizleri çok memnun etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum diye konuştu. Ziyaretten sonra dernek yöneticileri ve olimpiyata katılan öğrenciler günün anısına Başkan Çetinsoy ile birlikte belediye hizmet binasının önünde fotoğraf çekildiler.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/olimpiyata-katilan-ogrencilerden-baskan-cetinsoy-a-ziyaret-10603.html