Numan Kurtulmuş Norşin'de

Kategori: Güroymak - Tarih: 27 Mart 2014 19:01
Numan Kurtulmuş Norşin'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Güroymak (Norşin) AKP seçim bürosunu ziyaret etti.

Hava yolu ile Muş'tan gelen Kurtulmuş Norşin'de durarak AKP heyeti ile beraber AKP seçim bürosunda Norşin halkına seslendi.

Numan Kurtulmuş'u karşılamaya gelen AK Parti Bitlis Milletvekileri Vahit Kiler, Vedat Demiröz, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu'da bulundu.

Ülkemizde önemli manevi evliya merkezlerinden olan Norşin siz değerli sevgili Norşin'li kardeşlerimle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum hepinizden Allah razı saolsun varolun.

30 Mart'a az kaldı, sevgili kardeşlerim değerli Norşin'liler bu millet gerçekten oynanan oyunların farkına vardı. Kirli oyunları, kirli hileleri gördü. Türkiyenin başına çorap örmek isteyenlere inşallah 30 Mart seçimlerinde hatlerini bildirecekler.

Yollar, hava alanları, sağlık ocakları, hastaneler, okullar ve yurtlar bütün bunlar milletimindir. Bunları sizlere anlatacak değilim ama Türkiye'de yapılan içlerinden en önemlisi "Çözüm Sürecidir Barış Sürecidir". Bu millet'e yıllarca silahlar konuştu,  32 bin insanımızı kaybettik, bu ülkede insanlara işkenceler yapıldı, insanların ana dilleri ile konuşmalarına müsade edilmedi. Kürtçe türkü ve konuşmalarına izin vermediler. İnsanların çocuklarına vereceği isimlere karıştılar bunlar artık tarihe karıştı. Çözüm süreci ile birlikte red, inkar ve asimilasyon politikaları tarihe karıştı. Bütün ülkemin insanları eşit ve özgür ortamını oluşturduk dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Güroymak'ta

Norşin AKP Belediye Başkan adayı Mutlu 3 kitapçık eline alarak konuşmasında, Norşin'li kardeşlerim, değerli gençler 3 saat bu yağmur altında sayın Kurtulmuş'u bekliyorsunuz beklemeyede değerdi. Elimde görmüş olduğunuz Norşin için hazırlamış olduğum projelerdir daha önce Vahit bey'le sizlere bunlardan bahsetmiştik ve gençelerede söylemiştik.

Birtanesini şuan Vahit bey'e diğerinide Vedat bey'e takdim ediyorum. Onlardanda yine aynı şekilde bu sözü alarak Norşin'e hizmet getirmek için beraber çalışacağız dedi.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Özel

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/numan-kurtulmus-norsin-de-2602.html