Norşin Gençleri Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Kategori: Güroymak - Tarih: 17 Mart 2014 18:22
Norşin Gençleri Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Güroymak (Norşin) gençleri bir araya gelerek birlik beraberlik içinde olacaklarını ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu’yu sununa kadar destek vereceklerine dahi söz verdiler.

Gençler Norşin balık tesisinde dayanışma yemeğinde bir araya gelip Ak Parti Başkan Adayı Hüseyin Mutlu’ya sürpriz yaparak yemeğe davet ettiler. Yemeye gelen Mutlu, Karşısında gördüğü manzara ve çok sayıda kalabalık genç kitle karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Hüseyin Mutlu, sözlerine şöyle devam etti: Bu güzel manzara karşısında siz değerli gençler arasında olmak beni ne kadar sevindirdi bilemezsiniz. Beni yemeye davet ettiniz geldim bende burada size söz veriyorum devamlı siz değerli Norşin gençliği yanında olacağım.

Mutlu, gençlerin daveti üzerine gençlerle yemek yiyip gençlerin tek tek sorunlarını dinledi. Sizin sıkıntınız benim sıkıntımdır, sizin sevinciniz benim sevincimdir Allah hiçbir zaman sıkıntı vermesin. Siz gençler, geleceğimizin teminatısınız sizinle beraber el ele verip birlik beraberlik içerisinde ilçemizi kalkındıracağız. Sizlerle beraber Norşin’in güzelliği ilçemizin gelişmesini yapacağımız çalışmaları adını dünyaya duyuracağız dedi.

Yemekten Sonra gençlerle beraber seçim bürosuna gelen Mutlu, bu gün yine aramıza yeni katılan Dağgeçen ve Erdallar aileleri aramıza hoş gelmişler. Bu değerli aileleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyum kendilerine aramızda olan bütün aile mensuplarına gençlerimize teşekkür ederim dedi.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Ümit Sayındı

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/norsin-gencleri-dayanisma-yemeginde-bir-araya-geldiler-2492.html