Mutki'de karla mücadele toplantısı yapıldı

Kategori: Mutki - Tarih: 21 Ekim 2016 11:52
Mutki'de karla mücadele toplantısı yapıldı

Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç başkanlığında, kış hazırlıkları için karla mücadele toplantısı düzenlendi.

Mutki Yatılı Bölge Ortaokulu'nda (YBO) düzenlenen toplantıda, kentte ağır geçen kış şartları göz önüne alınarak, Karayolları ve İlçe Özel İdare Müdürlüğünce alınacak tedbirler, eksiklikler ve ihtiyaç duyulan alanlarda koordinasyon sağlanması konuları ele alındı.
 
Toplantıda konuşan Kaymakam Kılıç, kış döneminde trafik, vatandaşların can ve mal güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanması için hassasiyetlerin daha da arttığını belirtti.
 
Bu dönemde alınacak tedbirlerle başta karayolları olmak üzere ilgili diğer kurum ve kuruluşların kendi görev alanları içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kılıç, şöyle devam etti:
 
"İlçede kış şartları zor ve çetin geçiyor. Halkımızın en güzel şekilde hizmet görmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bu amaçla kış öncesi hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Vatandaşımızın daha kaliteli bir hizmet görmesi için çabalayacağız. İlçemizde kış şartları hem uzun hem de çetin geçmektedir. Bu şartlarda vatandaşımıza daha kaliteli hizmet etmek adına kurumlarımız koordineli bir şekilde çalışmalıdır. İşlerin aksamaması, acil olanların mağdur olmaması için yapılan her ihbara gidilmeyecek. Bu ihbarları teyit edeceğiz. Köyde bulunan muhtar, imam ve öğretmenlerle diyaloğa geçip, yapılan ihbarları teyit etmeliyiz."
 
Toplantıya, Emniyet Amiri Ali Üzmez, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ekrem Doğan, Özel İdare Müdürü Erkan Coşkun, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/mutki-de-karla-mucadele-toplantisi-yapildi-9179.html