Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’dan Başkan Aksoy’a ziyaret

Kategori: Tatvan - Tarih: 14 Şubat 2018 23:00
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’dan Başkan Aksoy’a ziyaret

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u yeni belediye binasındaki makamında ziyaret etti.

Başkan Aksoy, Asya’ya ilçede tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkanlar, ziyaret sırasında Muş ve Tatvan ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunup, yerel yönetimler ve genel ülke konuları üzerine bir süre sohbet ettiler. Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Asya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Aksoy, “Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’ya, ziyaretinden dolayı teşekkür ederim, Başkan Asya’nın çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Başkan Aksoy’a çalışmalarında başarılarının devamını dileyerek Asya, “Başkanımızın samimi ve sıcak misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tatvan’a Muş Belediye Başkanı gözüyle baktığımda Tatvan’ın Türkiye’deki diğer pek çok ilçeye göre nadir, değerli özelliklere sahip bir ilçe olarak görüyorum. Başkan Aksoy’un göreve geldiği günden bu güne hayat bulmuş farklı projeler ilçeye ayrı bir önem kattığı da göz ardı edilemez. Başkanımız çok güzel projelere imza atmış. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılarının devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/mus-belediye-baskani-feyat-asya-dan-baskan-aksoy-a-ziyaret-11143.html