Milli Eğitim Müdürü Yüzer okul ve pansiyon inşaatlarını inceledi

Kategori: Tatvan - Tarih: 15 Ağustos 2016 14:55
Milli Eğitim Müdürü Yüzer okul ve pansiyon inşaatlarını inceledi

Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, ilçede inşaatlarına bu yıl başlanan okul binaları ve pansiyonların inşaatlarını yerinde inceledi.

İnceleme kapsamında Şube Müdürü Halil Akhan ile birlikte İmam Hatip Lisesi’nin 288 kişilik pansiyon inşaatı, 11 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ve pansiyonu, 16 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binası ve 10 derslikli Bahçelievler Ortaokulu binasının inşaatını yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, inşaatların son durumuyla ilgili bilgi aldı.
 
İnşaatların sorunsuz şekilde devam ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, 16 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binası ve 10 derslikli Bahçelievler Ortaokulu binası inşaatlarının tamamlanarak bu yılki eğitim – öğretim yılına yetiştirileceğini söyledi.
 
Diğer bina ve pansiyon inşaatlarının da hızla devam ettiğini kaydeden Yüzer, “İnşallah inşaatlarına bu yıl başladığımız bu okul ve pansiyonların tamamlanmasıyla ilçemizdeki bina ve pansiyon sorununu büyük ölçüde gidermiş olacağız. Bu anlamda da sık sık inşaatları yerinde inceleyip inşaatların son durumuyla ilgili bilgiler alıyoruz. Çok şükür tüm inşaatlarımız sorunsuz şekilde devam ediyor. Bu kapsamda 16 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binası ve 10 derslikli Bahçelievler Ortaokulu binası inşaatları tamamlanarak bu yılki eğitim – öğretim yılına yetiştirilecek. Diğer inşaatlarımızda tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah onlarda bir sonraki eğitim – öğretim yılında hazır hale getirilmiş olacaktır. Malumunuz ilçemiz ilimiz genelinde en çok öğrencisi olan ilçe konumundadır. Bu yüzden de sürekli olarak yeni okul binaları ve pansiyonlara ihtiyaç duyuluyor. Bu anlamda eğitim – öğretime hazır hale gelen okul binaları ve pansiyonlar ilçemizdeki bu ihtiyaca cevap oluyor.” Diye konuştu.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/milli-egitim-muduru-yuzer-okul-ve-pansiyon-insaatlarini-inceledi-8710.html