Milletvekillerinden, Geylani'nin Proje Tanıtım Toplantısında 2 Müjde

Kategori: Bitlis Seçim - Tarih: 13 Mart 2019 00:48
Milletvekillerinden, Geylani'nin Proje  Tanıtım Toplantısında 2 Müjde

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’nin Tatvan Belediyesi Fuar Sergi Salonu Kongre Merkezi Binasında düzenlediği Proje Tanıtım Toplantısına yaklaşık 3 bin 500 kişi katılım sağladı.

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’nin Tatvan Belediyesi Fuar Sergi Salonu Kongre Merkezi Binasında düzenlediği Proje Tanıtım Toplantısına AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar, Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay ve Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ile birlikte yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.

Pazar günü düzenlenen proje tanıtım toplantısında Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’nin seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerin halka sunumu yapıldıktan Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve Vahit Kiler kürsüye çıkarak, hizmeti sadece Ak Parti’nin yapabileceğini vurguladılar. Bitlis Milletvekili Vahit Kiler istihdam sorununu çözeceklerini belirterek şöyle konuştu: “Değerli hemşerilerim, hepinizi öncelikle saygıyla selamlıyorum. Evet Tatvan için bugün önemli bir gün. Bugün Emin Kardeşimizin 5 yılda Tatvan için yapacağı projeleri dinleyeceğiz. Değerli dostlar önemli bir süreçteyiz, 31 Mart Yerel Yönetim seçimi Türkiye’nin geleceği için çok önemli. Geçen Adilcevaz ilçemizdeydik,  ilçemizde adayımız var, karşısında daha önce bizim partimizden belediye başkanı olmuş, bu dönemde aday adayı olmuş bir isim var kendisine adaylık verilmeyince gitmiş Saadet Partisi’nden aday olmuş ve HDP orada Saadet Partisinin adayına destek oluyor. Bakın yine Mutki’de İYİ Parti adayı var, İYİ Parti’yi kimin kurduğu belli orada da HDP, İYİ Parti adayına destek veriyor. Peki Allah aşkına bugün HDP kimdir? Peki geçmişte bilmiyorduk, bizi şöyle kandırdılar: “Biz Kürt halkının temsilciyiz” sonra ne dediler: “ Biz sırtımız PKK’ya dayıyoruz.” PKK kimdir? Amerika tarafından beslenen alçak bir terör örgütüdür. Peki biz bunlara artık fırsat verecek miyiz? Bu seçimi Tatvan’da Geylani’nin, Bitlis’te Tanğlay’ın seçimi olarak görmeyin. Bu Türkiye’nin meselesi. Artık yanlış karar verirsek evlatlarımız bizden hesabını sorar. Biz sizden aldığımız güçle size hizmet getiriyoruz. Biz sırtımız birileri gibi PKK, YPG, silahlı terör örgütlerine dayamıyoruz, sizlere dayıyoruz. Buradan bu müjdeyide vermek istiyorum. Tatvan'nın eski devlet hastanesini güçlendirim, restore ederek halkımızın hizmetine tekrar açacağız. Şu an biliyoruz ki her evde 2 tane 3 tane gencimiz işsiz, bu dönem yapacağımız en büyük hizmet istihdam olacak.
 
 
Milletvekili Taşar, HDP’nin belediyecilik anlayışının Türkiye’yi geriye götürme isteği olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bizim ilimize ilçelerimize beldelerimize köylerimize sevdalıyız. Biz halkımıza efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz. Biraz önce Belediye Başkan Adayımız Emin Geylani Bey çok güzel projeler sundu. Bizler bunu Ak Parti’nin ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın gücü ve iradesiyle yapacağız. Yaparsa Ak Parti yapar. Projesi olmayanlar, sermayesi olmayanlar da iftiraya başlamışlar, benim ve Tatvan halkının arasını bozmaya çalışıyor. Hiç kimse kusura bakmasın benim vatandaşımın benim başımın üstünde yeri vardır. Ben ve kardeşim Vahit Bey kardeşim Ankara’da Bitlis’imiz için istediğimiz her projeyi onaylatıyoruz. Vahit Bey kardeşim bu müjdeyi bana bıraktı size duyuruyorum, yıllardır afet kapsamında olan bölgemiz için özel girişimlerimiz sonucu kıyı çizgisini 100 metre geriye çektik. 22 mahallemizin 8’inin sahile sınırı var, bu demek oluyor kıyı kenar çizgisini 100 metre geriye çekmek ile en az 700 ailemizin 5 para etmeyen arsaları milyonluk oldu. Emin kardeşimizin projelerinin yanı sıra bizim de sizler sürpriz projelerimiz var, her gelişimiz de bunları tek tek açıklayacağız. Allah’ın izniyle kar kalkar kalmaz da çevre yolu projemiz yapıma başlayacak. Ayrıca doğum evi kavşağımızın düzenlenmesi için de bütçe onayı verildi, bu yıl o sorunumuzu da bitireceğiz. Biz önce Tatvan’ı huzur beldesi haline getirmek istiyoruz. Hatırlayın, birileri geliyor bugün kepenk kapatma günü, bugün lastik yakma günü, bugün bildiri okuma günü. Bunları tekrar yaşamak istiyor muyuz? Bunları hep beraber def edeceğiz. Benim Tatvanlı esnaf kardeşim akşam eve giderken filesinin dolu olmasını istiyor, koluna birinin girip tehdit etmesini istemiyor. Değerli Tatvanlı kardeşlerim sizden şunu istiyorum, herkes önce Tatvan’ın huzurunu sağlamak için uğraşsın, bugüne kadar farklı yerlere oy kullanmış olabilirsiniz ama 31 Mart’ta hep birlikte AK Parti diyelim. Allah’ın izniyle Bitlisli karar vermiş, seçim akşamı Bitlis il, ilçeleri ve beldelerinde hep beraber zaferi kutlayacağız.”

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/milletvekillerinden--geylani-nin-proje--tanitim-toplantisinda-2-mujde-12440.html