MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Tatvan Ziyareti

Kategori: Tatvan - Tarih: 26 Ağustos 2020 16:46
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Tatvan Ziyareti

Malazgirt Zaferi'nin 949. Yıldönümü Kutlamaları'na katılmak üzere Bitlis’e gelen Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tatvan ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir ile Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani tarafından karşılanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, Okçular Vakfı tarafından 1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağı’nda düzenlenen 1071 Malazgirt Zaferi’nin 949. Yıldönümü Anma Etkinlikleri’ne katıldıktan sonra konaklamak için tekrar Tatvan ilçesine geldi.

Tatvan'daki özel bir otelde partililer tarafından karşılanan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir tarafından filografi sanatı icra edilerek tel örgüden yapılmış Türk Bayrağı tablosu, Bitlis Otelciler ve Turizmciler Derneği Başkanı Battal Taşar tarafından da Türk Bayrağı işlenmiş bir plaket hediye edildi.

Partililer ile bir süre sohbet eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, daha sonra dinlenmek için odasına geçti.

Geceyi Tatvan’da geçiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, Muş’un Malazgirt ilçesinde devam eden etkinliklere katılmak üzere, AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ile birlikte sabahın erken saatlerinde yola çıktı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/mhp-lideri-devlet-bahceli-nin-tatvan-ziyareti-23987.html