Kiler ve AKP Güroymak Yönetiminin Esnaf Ziyareti

Kategori: Güroymak - Tarih: 2 Mart 2014 22:13
Kiler ve AKP Güroymak Yönetiminin Esnaf Ziyareti

Bitlis AKP Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve Güroymak AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu bir araya geldi.

Bir araya gelen AK Partililer, sabah kahvaltısı yeni seçim bürolarında yaparak daha sonra Güroymak esnafını ziyaret ettiler.

Esnafı ziyaret eden heyet, esnafın sorunlarını dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu. AK Parti heyetinin esnaf ziyaretlerinin seçime kadar süreceği belirtildi.



KİLER VE BERABERİNDEKİ HEYET GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kiler esnaf ziyaretlerinin ardından Güroymak gençleri ile Hükümet Konağı Kültür salonunda bir araya geldi.

Toplantıya katılan Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Güroymak Ak Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu, eski Bitlis Milletvekili Abdulhaluk Mutlu, Ak Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Günkırı Belediye Başkanı Şerefettin Sencer, Güroymak Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Mutlu ve Güroymak Ak Parti yönetiminde olan gençler yer aldı.

AK PARTİ GENÇLİK'TEN BAŞBAKANA AİT HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÖZEL VİDEO VE YAPILACAK OLAN PROJELER YER ALDI

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cihan Gencer açılışı yaparak konuşmasında Güroymak için yapılacak projelerle ilgili hazılarmış oldukları bir slayt gösterisi ile toplantıya katılanlarla paylaşıldı.

Projeler Güroymak'ı en iyi düzeye getirebilmek için hazırlanmış olup bu seçimde bunları faaliyete geçireceğiz dedi.
Daha sonra Bitlis, ilçe ve beldelerinde yapılan çalışmalardan bahseden yönetim birer konuşma yaptı.

HÜSEYİN MUTLU HİÇ BİRŞEY EKSİK OLMAYACAK

Gençlik Kolları Başkanının sizlere slayt gösterisinden anlattığı gibi hiçbirşey eksik olmayacak şekilde burada bulunan değerli milletvekilim Vahit Kiler'in huzurunda tekrar söylüyorum söylenen bu vaatler tek tek yerine getireceğiz. Artık Belediye meclis üyeleri ile  değil siz gençlerle kararlar alacağız. Vekilim yanımda tekrar sizlere söz veriyorum yakasına yapışıp tek tek hizmetleri getireceğiz. Sayın İl Başkanım Fatih Kadirioğlu sen şeyh Abdulkadir Geylani çocuğusun sen Norşin'e bakmakla mükellefsin senine yakanı bırakmayacağım. Burada tüm söylediklerimizi Başbakanımıza'da ileteceğim. Sizin bildiğiniz Hüseyin Mutlu eziyet gören birisidir rahat yaşamamış ya hapishane yada hastane Allah artık bunları nasip etmesin. Nasip olursa Belediye Başkanlığına seçilirsem bu beş yılda sadece sizleri hep düşünerek öyle sürdüreceğim. Siz söylediniz tekrar aday oldum sizi kırmadım Hüseyin Mutlu sizin için heran var ve size daha yakın olacak.

İL BAŞKANI FATİH KADİRİOĞLU BİZLER KARDEŞİZ VE GENÇLERE ÖNEM VERİRİZ

Burada bulunan hepinizi hoş geldiniz, sizler ne kadar heyecanlıysanız bizlerde o kadar sizin gibi heyecanlıyız. Az önce gösterilen slayt gösterisinde aslında Ak Parti'nin 13 yıl önce geçmişi ile ilgili kısaca hatırlatmak isterim. 14 Ağustos 2001'de kurulan partimiz bu gün 13'üncü yaşının içinde. Bitlis plakası olarak 13'üz, 13 Belediyemiz var, 13'üncü yaşında bütün Beldelerimizi 13 yaşına layık Ak Parti'li olarak göreceğiz. Bizler kardeşiz, gençlere önem veririz. 12 yıldırı hizmet eden bu ülkenin kurulduğu günden bugüne kadar en değerli liderinin göz bebeği gençlerdir. Çünkü kendisi siyasete gençlik kollarından başladı ve siyasetin her kademesinde görev yaptı. Gençlere pozitif ayrımcılık veren bir liderimiz var. Siz gençlere siyaseti, eğitimin önünü açtı kendisinden Allah razı olsun.

KİLER BİTLİS'E GETİRİLEN HİZMET 5 KATRİLYON

Sizin bu heyecanınız bu coşkunuz 30 Mart'ta her tarafta Ak Parti ile dalgalanacaktır. 30 Mart sandıkları patlatacağız siz Norşin olarak. Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah bunu bu yılda sürdüreceğiz. Az önce İl Başkanımızın anlatığı gibi sizlerin hizmetkarıyız sizlere hizmet için buradayız. Bizler rahat etmek için gelmedik kendimiz rahat olalım diye milletvekili olmadık bizler sizleri rahat ettirelim diye milletvekili olduk. Eğer kendi rahatımızı isteseydik zaten İstanbul'da rahatımız, makamımız ve işlerimiz orada vardı. Bizim bir heyecanımız var Bitlis'e hizmet, Norşin'e hizmet, gençliğe hizmet sizlerin daha rahat yaşaması huzurlu yaşaması başka gayemiz yok. 2002'de milletvekili olduğumda 35 yaşında gençtim.

Bazı arkadaşlarım bazı insanlar 35 yaşında miletvekilimi olunur takılanlar vardır. Ama Başbakanımız gençliğe verdiği önem, gençliğie verdiği değer şimdi inşallah artık 25 yaşında bile milletvekili olunabiliyor. Bunlar tamamen ülkenin geleceğini gençlere teslim etmenin gerektiğine inandığımızdan dolayı. Yaptıklarımız var yapamadıklarımızda bir kardeşiniz olarak, bir hemşeriniz olarak, bir dostunuz olarak, bir partili olarak inanın elimi vicdanıma koyduğum zaman gece başımı yastığa koyduğum zaman huzurlu uyuyorum. Çünkü yaptıklarımız yapamadıklarımızdan daha fazla. İlçelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle bizler 11 yılda Ak Partili yönetim olarak yollarından okullarına, hastaneden kültür merkezlerine yaptığımız yatırım tamı tamamına 5 katrilyon'dur.

Örneğini verebilirim sizlere Uşak ile kıyaslıyalım Bitlis'e yapılan hizmet ile Uşağa göre 2 kat yapılmıştır. Sizler bunlardan daha iyisine layıksınız daha çok yatırım getirmemiz lazım. Teşkilatımızın hiçbirinde makam sevdası yok tek derdimiz var Bitlis'e hizmet, Norşin'e hizmet, gençliğe hizmet, çocuklarımıza daha iyi gelecek. Bunu sadece Norşin'e yapmıyacağız Günkırı'yada, Gölbaşınada yapacağız.

Çözüm sürecinede değinen Kiler, 1 yıldır dağlarda cenaze gelmemesini hazmedemiyorlar. Bazı ideolojik düşünen partiler sadece şehit cenazesinden nemalanan partiler şuanda yastalar çünkü kullanamıyorlar. Yıllardır mitik alanına çıktıkları zaman şehit cenazesi kullanıyorlardı işte bunları hazmedemiyorlar bunun bitişini kabullenemiyorlar ve devam etmesi için ellerinden geleni yapıyorlar

Kaynak : Bitlis Haber13 / Güroymak

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kiler-ve-akp-guroymak-yonetiminin-esnaf-ziyareti-2328.html