Kaza'da Hayatını Kaybeden Polis İçin Tören Düzenlendi

Kategori: Tatvan - Tarih: 9 Nisan 2014 17:54
Kaza'da Hayatını Kaybeden Polis İçin Tören Düzenlendi

Tatvan İlçesi'nde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Eymen Tunç yapılan törenle memleketine uğurlandı.

İki gün önce dünyaya gelen bebeğinin tedavisi için gittiği Van'dan dönerken aracının kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Polis Memuru Eymen Tunç için görev yaptığı Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu'nda tören düzenlendi.

Törene Bitlis Valisi Orhan Öztürk, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, Emniyet Müdürü Saim İşlek, Polis Memuru Tunç'un eşi Nurgul Tunç, kurum amirleri, mesai arkadaşları, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Törende konuşan Bitlis Valisi Orhan Öztürk, kazada hayatını kaybeden polis memuru Tunç için ellerinden dua etmekten başka bir şey gelmediğini belirterek, Bu dayanılmaz ve zor bir acı. İnsanlar takdiri ilahinin sonucu dünyaya gelir ve dünyadan ayrılır. Bizi kamil bir insan yapacak husus, Allah'tan gelen bu acıya sabretmek, dayanmak, hayatını kaybeden arkadaşımızın arkasından şu anda ve bundan sonra da en çok ihtiyaç duyacağı Kur'an-ı Kerim okuyup dualarla göndermektir. Tunç'un, acılı ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum dedi.

Törende Polis Memuru Tunç'un eşi Nurgül Tunç güçlükle teselli edilirken, göz yaşları sel oldu. Duaların okunmasının ardından cenaze aracına taşınan Tunç'un cenazesi, karayoluyla Batman'a, oradan da uçakla memleketi İzmir'e gönderilecek.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kaza-da-hayatini-kaybeden-polis-icin-toren-duzenlendi-2741.html