Kaymakam Tekin Erdemir için veda yemeği düzenlendi

Kategori: Tatvan - Tarih: 29 Ağustos 2022 12:34
Kaymakam Tekin Erdemir için veda yemeği düzenlendi

Bitlis Vali Yardımcısı ve Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir'in Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Antalya’ın Kumluca İlçe Kaymakamlığı’na atanması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

Tatvan’daki özel bir restaurantta düzenlenen veda yemeği programına Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soner Ergün, İlçe Emniyet Müdürü Kubilay Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, İlçe Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın, Tatvan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Çınar, İlçe Müftüsü Zahid Demirel, İlçe Özel İdare Müdürü İzzettin Nurduhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Karaman, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ali Kurban, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile davetliler katıldı.

Yemek sonrası, Kaymakam Erdemir ve Başkan Geylani kısa birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Tekin Erdemir ile eşi Havva Erdemir’e hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafları çektirildi.

Veda yemeği programına katılanlar Kaymakam Erdemir’e il merkezi ve ilçede yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kaymakam-tekin-erdemir-icin-veda-yemegi-duzenlendi-24884.html