Kaymakam Sancaktutar köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Kategori: Güroymak - Tarih: 15 Kasım 2019 15:04
Kaymakam Sancaktutar köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar, Güroymak İpek Yolu Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda daire amirleri, köy ve mahalle muhtarların katılımıyla genel bir toplantı yaptı.

Kaymakam Sancaktutar Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 2019 yılı Kasım ayı geniş kapsamlı toplantıda, genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, eğitim, sağlık olmak üzere ilçede ihtiyaç ve sorunları masaya yatırıldı. 

Mahalle ve Köy muhtarlarına ifa ettikleri görevleri mevzuata uygun olarak yürütmeleri, vatandaşlara yardımcı olmaları, vatandaşın dert ve sorunlarının çözüme kavuşturulması için ilgili makamlara bildirilmesi ve takibi konusunda gerekli titizliğin gösterilmesi konularında görüşmeler yapıldı. Kurum amirleri kurumlarıyla ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlar bilgilendirildi. Toplantıda yapılan konuşmaların ardından muhtarlar sorunlarını anlatmalarıyla devam etti. Muhtarların sorunlarını not alan Kaymakam Sancaktutar, muhtarları gayretlerinden dolayı tebrik ederek birlikte sorunları giderecekleri belirtti.

Güroymak İpek Yolu Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda Kaymakam M. Furkan Sancaktutar, Başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Resul Murat Kılıçarslan, İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar, Daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kaymakam-sancaktutar-koy-ve-mahalle-muhtarlariyla-bir-araya-geldi-13178.html