Kaymakam Erkan’dan Tatvan Devlet Hastanesine ziyaret

Kategori: Tatvan - Tarih: 18 Mart 2016 11:11
Kaymakam Erkan’dan Tatvan Devlet Hastanesine ziyaret

Tatvan ilçe Kaymakamı Murat Erkan, Tıp Bayramı dolayısıyla Tatvan Devlet Hastanesini ziyaret ederek, başarılı doktorları “başarı belgesi” ile ödüllendirdi.

Ziyaret kapsamında Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın ile birlikte hastane Başhekimi Yaşar Akay’ı makamında eden Kaymakam Murat Erkan, Başhekim Akay ve hastanedeki sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.
 
Sağlık çalışanlarının üstlendiği görevin önemine vurgu yapan Kaymakam Erkan,  “Fedakarca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz, sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramlarını kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.
 
İnsan sağlığının korunması ve sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına her koşulda görev yapan doktorların ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değerinin ölçüsüz olduğunu ifade eden Erkan, “Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlıklı bir toplum temennisiyle, gece ve gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimizin ve sağlık personellerimizin Tıp Bayramını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay ise, insan sağlığı için ekip olarak gece gündüz demeden sağlık hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade etti.
 
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Erkan, Hastane Başhekimi Yaşar Akay, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Halis Sezgin Semis, Genel Cerrah Uzmanı Abdul Rıdvan Kulu ve Sağlık Bakanlığı tarafından yılın doktoru seçilen hastane Başhekim Yardımcısı Genel Cerrah Uzmanı Ferah Çakır’a başarı belgesi ile ödüllendirdi.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kaymakam-erkan-dan-tatvan-devlet-hastanesine-ziyaret-7710.html