Kaymakam Alibeyoğlu taşeron işçilerle toplantı yaptı

Kategori: Güroymak - Tarih: 3 Mart 2018 18:53
Kaymakam Alibeyoğlu taşeron işçilerle toplantı yaptı

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Resmi Gazete’de yayımlanan 696 Sayılı KHK ile alt işveren işçilerinin kamuda istihdamı için yapılan düzenleme doğrultusunda Devlet Hastanesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan taşeron işçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, son yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) yer alan taşeron işçilerin kadroya alınması süreci hakkında işçiler bilgilendirildi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu, hükümetin yaptığı düzenleme ile çalışma hayatında yeni bir dönem başlıyor. Kadro geçiş süreciniz nasıl olacağı konusunda kanunda bellidir. Kanunda belli edilen şartlara bakarak hareket ediniz. Başkaların yönlendirilmesiyle hareket etmeyiniz.

Yapılacak bu çalışmalar neticesinde İlçemizin bazı kurumlarında çalışan taşeron işçilerimiz güvenlik soruşturmasından geçenler yakında kadroya geçeceklerdir. Uygulama hem işçilerimize hem de ilçemize hayırlı olsun. Hep birlikte ilçemizi kalkındırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sorumluluklarımızı bilerek bu ilçeye hep beraber hizmet edeceğiz. Hep birlikte bu anlayışla çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz. Biz çalıştığımız kurumda çoluk çocuğumuzun rızkını kazanıyoruz ve dolayısıyla bu işe, bu kuruma sahip çıkmamız lazım, benimsememiz lazım. Hepinize çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kaymakam-alibeyoglu-taseron-iscilerle-toplanti-yapti-11195.html