Kaymakam Alibeyoğlu'ndan Başkan Çetinsoy'a ziyaret

Kategori: Güroymak - Tarih: 17 Aralık 2016 16:30
Kaymakam Alibeyoğlu'ndan Başkan Çetinsoy'a ziyaret

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Güroymak Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy'u ziyaret etti.

Güroymak Kaymakamı ve Güroymak Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, ilk ziyaretini Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’a yaparak, belde ile ilgili bilgiler aldı.

Kısa süre önce Güroymak Kaymakamlığına atanan ve aynı zamanda Güroymak Belediye Başkan Vekili görevini yürüten Ufuk Özen Alibeyoğlu, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, belde ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Çetinsoy ve belediye personelleri tarafından oldukça sıcak karşılanan Kaymakam Alibeyoğlu,  "Halkımıza hizmet sunmak için gece ve gündüz demeden çalışıyoruz. Bu noktada kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. İlk ziyaretimi Günkırı Beldesine yaptım. Sıcak karşılamalarından dolayı Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy ve belde halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Sayın kaymakamımızın ilk ziyaretini beldemize yapması çok anlamlı buluyoruz. Bu ziyaretten büyük memnuniyet duydum. Halkla barışık, halkla iç içe olmak isteyen ve halk için hizmet seferberliğini başlatmak isteyen pırıl pırıl bir idareciye sahibiz. Bu konuda çok şanslıyız. Her zaman dediğim gibi mevkiler makamlar hizmet üretmek için olmalıdır. Bir yerel idareci olarak her zaman bu düşünceyle hareket etmişim ve bu sorumluluğun çok ağır olduğunu da biliyorum” diye konuştu. Konuşmasını beldede hayata geçirdiği ve hedefinde yer alan hizmetlere değinerek sürdüren Başkan Çetinsoy, tekrar bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.



 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kaymakam-alibeyoglu-ndan-baskan-cetinsoy-a-ziyaret-9531.html