Kardeş ilçe Kumluca’dan Tatvan'a ziyaret

Kategori: Tatvan - Tarih: 27 Ağustos 2019 21:57
Kardeş ilçe Kumluca’dan Tatvan'a ziyaret

Bitlis’in Tatvan ilçesi ile kardeş ilçe olan Antalya’nın Kumluca ilçesi Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden bir heyet Tatvan’ı ziyaret etti.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Gelin Kardeş Olalım" projesi kapsamında Antalya’nın Kumluca ilçesi ile Tatvan ilçesi arasında kardeşlik protokolü imzalanmıştı. İmzalanan protokollerden sonra her iki ilçeden heyetler karşılıklı ziyaretler gerçekleştirerek, çalışmaların startı verilmişti. Bu çalışmalar kapsamında Kumluca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden bir heyetle Tatvan’ı ziyaret etti. Ziyaret gerçekleştiren heyet üyeleri Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan tarafından karşılandı.

Tatvan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Şefik Kızılca’nın eşlik ettiği ziyarette, Kaymakam Özkan projenin son durumuyla ilgili bilgiler verdiler. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, heyet üyeleri ziyaret anısına Kaymakam Özkan’a hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özkan, projeye olan katkıları ve ziyaretten ötürü heyet üyelerine teşekkür etti.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/kardes-ilce-kumluca-dan-tatvan-a-ziyaret-12959.html