İzmir'de Bitlis Tanıtım Günlerinde Tatvan Standına Yoğun İlgi

Kategori: Tatvan - Tarih: 27 Ekim 2019 16:45
İzmir'de Bitlis Tanıtım Günlerinde Tatvan Standına Yoğun İlgi

İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazar Alanı’nda devam eden Bitlis Tanıtım Günleri’nde, Tatvan standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Karşıyaka Bostanlı Pazar Alanı’nda 28 Ekim tarihine kadar devam edecek olan Bitlis Tanıtım Günleri’nde, Tatvan standına gelen Bitlisliler memleket hasretlerini giderirken, misafirler de standı gezerek tanıtımla ilgili bilgi aldı.

Tatvan standına olan ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, standı ziyaret eden vatandaşlarla yakından ilgilendi. Belediye Başkanı Geylani Yaptığı açıklamada, ‘İzmir Karşıyaka’da düzenlediğimiz Bitlis Tanıtım Günleri’nde gerek hemşerilerimizin gerekse İzmirli vatandaşlarımızın Tatvan standına gösterdiği ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Gelen vatandaşlara Tatvan’ı her yönüyle anlatıyoruz. Özellikle Nemrut Krater Gölü’müze hayran kalıyorlar’ dedi.

Bitlis Valiliği öncülüğünde yapılan tanıtım atağı sayesinde Tatvan’ımızı en iyi şekilde tanıtacaklarını söyleyen Başkan Geylani, herkesi Bitlis Tanıtım Günlerine ve Tatvan standına davet etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/izmir-de-bitlis-tanitim-gunlerinde-tatvan-standina-yogun-ilgi-13118.html