İyi Parti Bitlis Milletvekili Adayları Güroymak’ta iftar programına katıldı

Kategori: Güroymak - Tarih: 10 Haziran 2018 22:43
İyi Parti Bitlis Milletvekili Adayları Güroymak’ta iftar programına katıldı

İyi Parti Bitlis milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Güroymak ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili adayları Ziya Yoldaş, Hikmet Tunalı ve Yusuf Deniz, iş yerlerini dolaşarak esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra ilçede İyi Parti tarafından düzenlenen iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı. İlçede bulunan bir çay bahçesinde bir araya gelen İyi Parti il ve ilçe yöneticileri burada bir konuşma yaptı. 

İyi Parti Bitlis Milletvekili adaylarından Ziya Yoldaş konuşmasında, siyaset iyi bir ahlakla, erdemle yapılır. 27 yıldır siyaset içerisindeyim hiç kimseyi aldatmadım, yalan konuşmadım, yalan vaatte bulunmadım.  Şuan burada Bitlis’in İyi Parti milletvekili adayı olarak sizinle bulunuyorum. Çünkü biz bu milletin oyuna talibiz, bu milletin gönlüne girmeye talibiz. 4 yıllığına Allah nasip ederse onurla şerefle bu milleti temsil etmeye talibiz. Özelikle Bitlis’te yapılan anket sonuçlarına göre İktidar Partisinin durumu vahim 1 adayı bile zor çıkarabilecek durumdalar dedi. 

İlçe teşkilatınca bir restoranda düzenlenen iftar programına Doğru Yol Partisinin eski Bitlis milletvekili Yahya Çevik eşlik etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/iyi-parti-bitlis-milletvekili-adaylari-guroymak-ta-iftar-programina-katildi-11526.html