İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar Lise Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Kategori: Bitlis - Tarih: 11 Kasım 2017 22:40
İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar Lise Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Bitlis Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin başlatmış olduğu 1. Geleneksel kariyer günleri kapsamında, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar öğrenciler ile buluştu.

Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar´ın öğrenciler ile yapmış olduğu söyleşide konu, 15 Temmuz darbe grişimi idi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Okul Müdürü Serdar Durer yaptığı konuşmada şunları ifade etti; 15 Temmuz gecesi acıdır ki devletimizin içinde yuvalanmış bir kesim hain, masum kolluk kuvvetlerinin ve milletin kanını akıtarak halkın iradesine kast etmişlerdir. 27 mayıs 1960, 12 mart 1971 ve 12 Eylül 1980 askeri müdahaleleri ile 28 Şubat 1997 post modern darbeleri ülkemizde çok büyük tahribatlar yaratmış, yeni yeni toparlanmaya başlamış olan ülkemizde yeni bir darbe olayı patlak vermiştir. Özelikle Orta Doğu coğrafyasında yaşanan bu darbe olaylarını en doğru şekilde anlayabilmek için, Amerika´nın Orta Doğu stratejilerini çok iyi okumak, çok iyi analiz etmek gerekiyor.

Sevgili gençler hepimize düşen görev, daha çok çalışmak, daha çok okumak, daha çok bilgilenmek, daha çok Dünya´ya ve olaylara bilgi olarak, bilinç olarak hâkim olmak. Bizleri kırmayarak okulumuza gelen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Yaman Ağırlar´a içtenlikle teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.
 
Okul Müdürü Serdar Durer´in konuşmasından sonra, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar kürsüdeki yerini aldı. İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar konuşmasında kısaca kendisini tanıttıktan sonra 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. 15 Temmuz gecesi Başkent Ankara´da İl Emniyet Müdür yardımcısı olarak görev başında olan, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar´ın duygu dolu konuşmaları zaman zaman öğrencilerin alkışları ile kesildi. Konuşmasında Okul Müdürü Serdar Durer´e hazırladığı ortamdan ötürü teşekkür eden Yaman Ağırlar, öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra, toplu fotoğraf çekimine geçildi. 
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/il-emniyet-muduru-yaman-agirlar-lise-ogrencileri-ile-bir-araya-geldi-10857.html