Hizan Kaymakamlığına Mustafa Köleoğlu atandı

Kategori: Hizan - Tarih: 8 Ağustos 2019 11:12
Hizan Kaymakamlığına Mustafa Köleoğlu atandı

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu Tekirdağ - Kapaklı Kaymakamlığına atandı.

Bülent Hamitoğlu‘dan boşalan kaymakamlık koltuğuna ise Bolu - Kıbrısçık Kaymakamı Mustafa Köleoğlu getirildi.


Yeni Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu Kimdir

Hatay'ın Altınözü İlçesine bağlı Altınkaya Beldesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hatay'da tamamladı. 2008 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Sırasıyla; İller Bankası Genel Müdürlüğünde memur olarak 1 yıl, Gelir İdaresi Başkanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak 1 yıl ve Sosyal Güvenlik Kurumunda SGK Uzman Yardımcısı olarak 3 ay çalıştı. 2011 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavını Kazanarak Kilis Kaymakam Adaylığına atandı. 

Teftiş stajını Kütahya İli merkez, Aslanapa ve Çavdarhisar İlçelerinde, refiklik stajını Adana Yumurtalık ve Çanakkale Çan ilçelerinde tamamladı. Kütahya Dumlupınar ve Adana Karaisalı İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Bir yıl süreyle Almanya'nın Hamburg Eyaletinde yabancı dil eğitimi aldı. Giresun İli Güce İlçe Kaymakamı iken 19.08.2017 Tarihli ve 2017/345 Sayılı Müşterek Kararname ile Kıbrıscık İlçesine Kaymakam olarak atandı. İngilizce ve Almanca bilen Köleoğlu,  evli ve iki çocuk babasıdır.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/hizan-kaymakamligina-mustafa-koleoglu-atandi-12895.html