Hizan Kaymakamı İkbal Yelek göreve başladı

Kategori: Hizan - Tarih: 10 Eylül 2020 17:48
Hizan Kaymakamı İkbal Yelek göreve başladı

İçişleri Bakanlığı'nın 13081 sayılı kararı ile Bolu'nun Mudurnu ilçe kaymakamlığı görevinden, Bitlis'in Hizan ilçe kaymakamlığı görevine atanan İkbal Yelek, göreve başladı.

Göreve başlayan Hizan Kaymakamı İkbal Yelek, Hizan Kaymakamlığı’nın resmi sayfasından şu paylaşımda bulundu;

“Kıymetli Hizanlı Hemşerilerim,

İçişleri Bakanlığımızın tensipleriyle Bolu/Mudurnu Kaymakamlığı görevimi ifa etmekteyken, 10.09.2020 tarihinde Hizan Kaymakamı olarak görevime başladım.

Ülkemizin kadim ilçelerinden biri olan Hizan’da göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Tüm Hizanlı vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içerisinde; vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağım. Görev yaptığım müddet içinde devlet millet bir bütün olarak hizmet etmek gayesi içerisindeyim.

Tüm mesai arkadaşlarımla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımız ve basın mensuplarıyla, karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, İlçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanır bir ilçe olması yönündeki çalışmaların önceliğimiz olacağını belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm Hizanlı hemşerilerime sağlık ve huzur dolu günler dilerim.”

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/hizan-kaymakami-ikbal-yelek-goreve-basladi-24006.html