Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri için tanışma kokteyli düzenledi

Kategori: Bitlis - Tarih: 22 Ekim 2019 19:36
Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri için tanışma kokteyli düzenledi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nda ilk kez öğrenci alan Bitlis Eren Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri tarafından öğrencilere yönelik tanışma kokteyli düzenlendi.

Sinema ve Televizyon Bölümü ile Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencileri ve akademisyenleri dekanlık katında düzenlenen kokteylde buluştu. Genel anlamda fakülte ve bölümler ile ilgili bilgi verilen kokteylde bir süre sohbet edildi.

Tanışma ve kaynaşma amacıyla bu kokteyli organize ettiklerini ifade eden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İsa Sıdır, Sinema ve Televizyon ile Geleneksel Türk Sanatları Bölümü hocalarını öğrencilere tanıttı. Kısa bir süre sonra yeni binalarına geçeceklerini belirten Prof. Dr. Sıdır, “Binamızda atölye, sınıflar, sergi salonu, gösterim salonları ve toplantı salonları olacak.” şeklinde konuştu. Öğrencilere Üniversitemize ve Fakültemize hoş geldiniz diyen Prof. Dr. Sıdır, herhangi bir talep ve şikâyetlerinin olması durumunda öğrencilere yardımcı olacaklarını ifade etti.

Kokteyl, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guzel-sanatlar-fakultesi-ogrencileri-icin-tanisma-kokteyli-duzenledi-13108.html