Güroymak’taki öğrencilere 1,5 milyonluk giyim yardımı

Kategori: Güroymak - Tarih: 2 Mart 2018 12:40
Güroymak’taki öğrencilere 1,5 milyonluk giyim yardımı

Güroymak Kaymakamlığının girişimiyle, 38 köy okulu, 11 belde okulu, 33 İlçe merkez toplam 82 okula 13 bin 583 öğrenciye yaklaşık 1.5 milyonluk ilkokul ve ortaokul öğrencilerine giyim yardımı yapıldı.

Özel bir firma tarafından ilçede eğitim gören öğrencilere gönderilen yardım paketlerini öğrencilere teslim eden, Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçemizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kışlık kıyafet yardımı yaparak onların yüzünü güldüren firmaya teşekkürlerimi iletiyorum.

Yardımlar kapsamında ilk olarak ilçemiz bünyesinde bulunan bütün kademelerdeki okullarımızın idarecilerinden, ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenip bizlere bildirilmesini istedik. Ardından ülkemizin önemli tekstil firmalarından biri ile irtibata geçip, ihtiyaç sahibi bu öğrencileri belirlenen 13 bin 583 öğrencimize kıyafet yardımında bulundular. Yardımları okullarımızda öğrencilerimize dağıttık. Bizler de böylesi güzel bir yardım kampanyası başlatıp 13 bin 583 öğrencimizin yüzünü güldüren, firma yetkililerine, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-taki-ogrencilere-1-5-milyonluk-giyim-yardimi-11191.html